Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κανοε Καγιάκ & Διαπλούς και φέτος στο Μεσολόγγι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Ν.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ  

Επίσημα πλέον το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Κάνοε Καγιάκ σπριντ  & SUP θα γίνει για ένατη συνεχή χρονιά στην λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας στο Μεσολόγγι, στις 3-5 Αυγούστου.

Ίσως η διοργάνωση με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα μετά το Βαΐων φυσικά, στην πόλη μας. Μια διοργάνωση που προβάλει τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα , προωθεί τα συγκεκριμένα αθλήματα στην Λ/Θ και τονώνει την τοπική μας οικονομία. Επίσης στις 23 Ιουνίου θα διοργανώσουμε με τον ΝΟΑιτωλικού τον κωπηλατικό μαραθώνιο Μεσολόγγι –Αιτωλικό , με την ονομασία «Διάπλους της Λιμνοθάλασσας».

Σε αυτόν τον αγώνα, ο αθλητής και ο ακτιβιστής που θα λάβει μέρος θα κωπηλατήσει μέσα στον πυρήνα του περιβαλλοντικού εθνικού πάρκου της Λ/Θ. Πρόκειται για μια διοργάνωση που κάθε χρόνο προσελκύει δεκάδες αθλητές και ακτιβιστές από όλη την Ελλάδα. Εμείς με τα  λίγα μέσα που διαθέτουμε , αλλά με τους φίλους , τα μέλη  και τους εθελοντές μας έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε πανελλήνιες ναυταθλητικές διοργανώσεις. Ελπίζουμε και προσδοκούμε ο Δήμος , η Περιφέρεια και οι φορείς να στηρίξουν αυτές τις δράσεις μας.  

Ο Ναυτικός όμιλος Μεσολογγίου με τις εξωστρεφείς δράσεις  του, δείχνει τον δρόμο!!

Πληρ 2631026970 email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το ΔΣ του Ν.Ο.Μεσολογγίου

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr