Συμμετοχή στο 5ο Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών Δρόμου Βίκος Street Relays 2018 για την Ακαδημία Στίβου Πνοή!

Η Ακαδημία Στίβου Πνοή ταξίδεψε στην Πάτρα το Σάββατο 24/3/2018 λαμβάνοντας μέρος στο 5ο Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών Δρόμου Βίκος Street Relays 2018! Μια μεγάλη διοργάνωση, με κοινωνικό μάλιστα χαρακτήρα καθώς τα έσοδα θα διατεθούν σε κοινωφελή ιδρύματα και σε αγορά αθλητικού εξοπλισμού για τα σχολεία της περιοχής. Στην αποστολή συμμετείχαν 25 αθλητές-τριες για τα αγωνίσματα 4χ2500μ., 4χ50μ. και 4χ100μ. Παρά τις δύσκολες συνθήκες συνεχούς βροχόπτωσης, οι αθλητές μας απτόητοι έτρεξαν στην καρδιά της πόλης βιώνοντας μια ξεχωριστή εμπειρία σε ένα αγώνισμα ομαδικό, όπως αυτό της σκυταλοδρομίας! Η σκυτάλη είναι, ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας και η συνεργασία είναι, το κλειδί της επιτυχίας.

Ευχαριστούμε- μέσα από την καρδιά μας- τους φίλους γονείς που μας ακολουθούν πιστά σε κάθε μας συμμετοχή σε αγώνες- εντός και εκτός έδρας- δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά τους να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες και να ζήσουν συναρπαστικές στιγμές.

Οι στόχοι της ακαδημίας μας από τη συμμετοχή μας στους αγώνες  είναι: Αγωνίζομαι για να ξεπεράσω τον εαυτό μου. Αγωνίζομαι για να κάνω φίλους. Αγωνίζομαι για να γνωρίσω τις χαρές  του αθλητισμού. Αγωνίζομαι για να γίνω ένας καλύτερος άνθρωπος.

ΑΜΣ ΠΝΟΗ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr