Συμμετοχή του ΝΟΜεσολογγίου στον Ιστιοπλοικό αγώνα «Θυσίας»

Ο Ναυτικός ‘Ομιλος Μεσολογγίου μετά από δύο χρόνια απουσίας, θα λάβει μέρος στον 36ο ιστιοπλοϊκό αγώνα «ΘΥΣΙΑΣ» πού διοργανώνει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών, με το σκάφος Ι/Σ «CANENAS GR1679» και με τετραμελές πλήρωμα.

Ο αγώνας που αποτελεί μέρος των εορταστικών εκδηλώσεων της Εξόδου, περιλαμβάνει τις ιστιοδρομίες: Πάτρα-Φίδαρης (12ν.μ.) και Τουρλίδα-Πάτρα (16ν.μ.). Η εκκίνηση της πρώτης ιστιοδρομίας θα δοθεί το Σάββατο 31/3 στις 11:00, από τις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών και η δεύτερη θα ξεκινήσει την Κυριακή 1/4 στις 12:00, από την Τουρλίδα.

Με το πέρας της πρώτης ιστιοδρομίας, οι ιστιοπλόοι θα συμμετάσχουν σε ειδική εκδήλωση στην Αίθουσα Τελετών Μουσείου Ιστορίας & Τέχνης, όπου θα γίνει η υποδοχή τους και η απονομή των επάθλων της 1ης Ιστιοδρομίας.                                                                                                            

Η ανάμνηση της Εξόδου είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλους. Οι αγωνιστές της Ιερής Πόλης άνοιξαν τα πανιά τους για την ελευθερία και τη θυσία. Ανοίγουμε κι εμείς τα δικά μας προς τιμή τους. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε.

Το ΔΣ του Ν.Ο.Μεσολογγίου

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr