Εύκολα το 1-0 η Γραμματικοπούλου στην συνάντηση Ελλάδα - Αίγυπτος (Φωτο)

Ευχαριστώ τον κόσμο. Τις νίκες τις παίρνει όλη η ομάδα»

Εμφανώς ανώτερη, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου επικράτησε της Ντόνα Αμπο Χαμπάγκα με 6-2, 6-3 και έδωσε την πρώτη νίκη στην Εθνική γυναικών στη συνάντηση με την Αίγυπτο, στην πρεμιέρα της στο Γκρουπ ΙΙ της Ευρωαφρικανικής Ζώνης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club.

Η 21 ετών Ελληνίδα τενίστρια η οποία βρίσκεται στο Νο171 της παγκόσμιας κατάταξης δεν έκρυψε τη χαρά της για την παρουσία της στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, εκφράζοντας τη βεβαιότητα για άνοδο στο Γκρουπ Ι του Fed Cup.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που αγωνίστηκα σε ένα γεμάτο από κόσμο κορτ. Θέλω να ευχαριστήσω τους Έλληνες φιλάθλους. Τις νίκες τις παίρνει όλη η ομάδα. Είμαστε δεμένες μεταξύ μας. Περιμένουμε τη δεύτερη νίκη από τη Μαρία», δήλωσε μετά την επιτυχία της η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr