Η Πνοη στον 8ο αγώνα ''Αγ. Αρτέμιος''(Φωτο)

Η Ακαδημία Στίβου Πνοή, συμμετείχε το Σάββατο 28/4/2018 στον 8ο Λαϊκό Αγώνα Αγ. Αρτεμίου στο Αγρίνιο στα 8000μ. και στα 1000μ. Ήταν ο 7ος, κατά σειρά, αγώνας στο ενεργητικό της ομάδας μας, για το προπονητικό έτος 2017-18. Οι αθλητές μας για άλλη μια φορά δοκίμασαν τα όριά τους… γιατί με την προσπάθεια μαθαίνει κανείς μέχρι πού μπορεί να φτάσει.

Εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια στην Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών για την άψογη διοργάνωση των αγώνων. Ιδιαίτερα, ευχαριστούμε τους αστυνομικούς που ξενάγησαν τους αθλητές μας στους εσωτερικούς χώρους του Αστυνομικού Μεγάρου και αυτή η επαφή ήταν μια θαυμάσια ευκαιρία για την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και φιλίας μεταξύ της αστυνομίας και της κοινωνίας. Ο αθλητισμός είναι, γέφυρα επικοινωνίας, γνωριμίας και φιλίας ανάμεσα σε μεμονωμένα άτομα, σε οργανωμένες κοινωνικές ομάδες, σε λαούς και έθνη όλου του κόσμου… είναι Κίνημα Ειρήνης…

Εκ της διοικήσεως

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr