Η «Πνοή» στους 8ους Ιόνιους αγώνες στίβου του ΣΕΓΑΣ

Η Ακαδημία Στίβου ΠΝΟΗ, ολοκλήρωσε τον αγωνιστικό κύκλο της φετινής χρονιάς με τον καλύτερο τρόπο, συμμετέχοντας το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 στους 8ους Ιόνιους Αγώνες Στίβου, στο Δημοτικό Στάδιο της Λευκάδας.

Οι αθλητές μας αναμετρήθηκαν με δύσκολους αντιπάλους καθώς έδωσαν το παρών εκατοντάδες αθλητές από συλλόγους της Λευκάδας, Κέρκυρας, Ζακύνθου, Ηγουμενίτσας, Ιωαννίνων, Αγρινίου και Πρέβεζας.

Συμμετείχαν στην αποστολή οι: Αντωνοπούλου Άννα που τερμάτισε 1η στη σειρά της στα 50μ ταχύτητα καταλαμβάνοντας την 7η θέση σε σύνολο 44 αθλητριών. Ο Διαμαντόπουλος Ελευθέριος τερμάτισε 2ος στη σειρά του στα 80μ ταχύτητα και στο μήκος πέρασε στον τελικό καταλαμβάνοντας την 7η θέση. Στη ρίψη ακοντίου έλαβαν μέρος οι : Δαουτίδη Μαρία 7η θέση, Γιώργος Χαρέλος 11ος και Γιάννης Τζαμανής 12ος.

Παιδιά, θερμά συγχαρητήρια για τις επιδόσεις σας!

Ήταν ο 10ος κατά σειρά αγώνας της ακαδημίας μας και με αφορμή τη λήξη της χρονιάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα απ’ την καρδιά μας τους φίλους γονείς για την παρουσία και τη στήριξή τους σε όλους τους αγώνες μας!

Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά!          

Εκ της Διοικήσεως

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr