«Βύθισε» την Τουρκία η Εθνική Ανδρών!

Τουρκία - Ελλάδα 1-27

Καλύτερη πρεμιέρα δε θα μπορούσε να φανταστεί η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών που επικράτησε με 27-1 της Τουρκίας στο πλαίσιο του τρίτου ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

πως μαρτυρά και το τελικό σκορ η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο. Η Εθνική μας ομάδα δέχτηκε μόλις ένα τέρμα στο πρώτο οκτάλεπτο και από εκεί και πέρα κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

Ασφαλώς το παιχνίδι με την Τουρκία δεν μπορεί να αποτελεί κριτήριο για την Εθνική μας ομάδα. Ωστόσο το γεγονός ότι επικράτησε με διαφορά 26 τερματών μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικό σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Γιάννης Φουντούλης με έξι τέρματα, ενώ πέντε πέτυχαν Γούνας και Βλαχόπουλος. Επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη (18/7), με αντίπαλο την Ολλανδία.

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 1-27

Οκτάλεπτα: 1-5, 0-7, 0-6, 0-9

Τουρκία (Σινάν Τουρούντς): Κιλ, Ατσάρ, Σενέμογλου, Καχραμάν, Μπιγίκ, Ντουζενλί, Εργκίν, Τουράν, Σονμέζ 1, Οζμπέκ, Γιλμάζ, Γκουρντενλί, Οζντεμίρ

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Νικολαΐδης, Φουντούλης 6, Καπότσης 3, Δερβίσης 4, Αργυρόπουλος 3, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 5, Βλαχόπουλος 5, Ζερδεβάς

Πηγη: www.sdna.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr