Δεύτερη θέση για τον Μεσολογγίτη Γιάννη Καρέτσο στο KARPENISSI Energy RUN 10k & Kids Duathlon 2018 (Φωτο – Βίντεο)

Δελτίο Τύπου

Μικροί και μεγάλοι έζησαν την μοναδική εμπειρία του KARPENISSI Energy RUN 10k & Kids Duathlon 2018

Με επιτυχία διοργανώθηκαν την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 οι αγώνες KARPENISSI Energy RUN 10k έχοντας την ευκαιρία να ζήσουν μια αυθεντική αθλητική εμπειρία με τρέξιμο και ποδηλασία, σε & Kids Duathlon 2018 στην πόλη του Καρπενησίου. Συνδιοργανωτές ήταν Δήμος Καρπενησίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της πυρκαγιάς. Ο αγώνας και ειδικότερα αυτός των μικρών ηλικιών αφιερώθηκε σε μνήμη των τόσων μικρών παιδιών που χάθηκαν τόσο άδικα στις καταστροφικές πυρκαγιές. Είθε η εκδήλωση αυτή να αποτελέσει μια αχτίδα ελπίδας για την επόμενη ημέρα. Η ΕΟΤΡΙ, με αφορμή αυτό το γεγονός, εκφράζει την βαθιά της θλίψη για την απίστευτη αυτή Εθνική τραγωδία και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της οικογένειας του Ελληνικού Τριάθλου στις οικογένειες των θυμάτων.

Σχεδόν 200 αθλητές και αθλούμενοι όλων των ηλικιών πήραν μέρος σε όλα τα αγωνίσματα της μέρας έναν αυθεντικό τόπο ζωής όπως το Καρπενήσι. Ο καιρός ήταν  ευνοϊκός για τους αγωνιζόμενους και όλα κύλησαν ομαλά με το Καρπενήσι να γεμίζει χαμόγελα

Η παράδοση του διάθλου συνεχίστηκε με τον αγώνα παιδικού-αναπτυξιακού διάθλου “Energy Duathlon Karpenissi 2018 Kids edition” ενώ παράλληλα διοργανώθηκε και ο μεγάλος αγώνας δρόμου 10χλμ Energy Run για όλες τις ηλικίες και μαζί fun run 2.5χλμ, και παιδικός αγώνας 1,5χλμ.

Στην απόσταση των 10 χιλιομέτρων νικητής στους άντρες ήταν ο Γιώργος Καλαπόδης με χρόνο 36:11, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Ιωάννης Καρέτσος με 37:20 από το Μεσολόγγι και την τρίτη ο Αχιλλέας Καλαμάκης με 40:30. Στις γυναίκες, νικήτρια ήταν η πρωταθλήτρια του Τριάθλου Ντενίζ Δημάκη με χρόνο 41:03, με δεύτερη την Πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου, Μάγδα Γαζέα με 46:35, η οποία έτρεξε συμβολικά καθώς ήταν δύο μήνες εκτός λόγω τραυματισμού. Την τρίτη θέση κατέλαβε η Ματίνα Νούλα με 50:12.

Νικητής στο Fun Run των 2.5χλμ ήταν ο Γεώργιος Πέτρου με 9:31 και αντίστοιχα στις γυναίκες η Έφη Λέρη με 10:44.

Την παράσταση έκλεψε ο παιδικός αγώνας δρόμου 1,5χλμ με περισσότερα από  παιδάκια έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν  σε αυτή την αυθεντική γιορτή του αθλητισμού. Με μεγάλη επιτυχία, διεξήχθη επίσης και το αναπτυξιακό δίαθλο για παιδιά τα οποία ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με τη μοναδική εμπειρία των multisports, Συνολικά στους παιδικούς αγώνες πήραν μέρος περίπου 70 παιδιά.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Αριστείδης Τασιός, ο οποίος μάλιστα έτρεξε στα 10χλμ, αλλά και ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΤΡΙ, κ. Γιώργος Γερόλυμπος, ο οποίος συμμετείχε στον αγώνα των 2,5χλμ.

Μεγάλος χορηγός του αγώνα ήταν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ, πολύτιμος σύμμαχος ενυδάτωσης. Πολύτιμοι χορηγοί επικοινωνίας ήταν το RunningNews.gr καθώς και τα τοπικά μέσα «Ευρυτανικά Νέα» και “Evrytania Sport”

Η διοργάνωση ευχαριστεί ιδιαίτερα για τη βοήθεια τους, την Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας και το τμήμα Τροχαίας Καρπενησίου καθώς και όλους τους εθελοντές που με την πολύτιμη συμβολή τους διασφάλισαν τον αγώνα για τους αθλητές.

Πηγή βίντεο - www.evrytanika.gr

Τα αναλυτικά αποτελέσματα και περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.energyraces.gr/

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr