Δόθηκε η εκκίνηση στο 22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης κάνοε – καγιάκ και το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Sup στο Μεσολόγγι (Πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Με τη συμμετοχή 300 αθλητών και αθλητριών από 18 συλλόγους διεξάγονται σήμερα Σάββατο (4-8-2018) και την Κυριακή (5-8-2018) στο Μεσολόγγι το 22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης κάνοε – καγιάκ και το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Sup.

Στη διοργάνωση, που πραγματοποιείται στη Λιμνοθάλασσα Κλείσοβα, θα μετάσχει και αντιπροσωπεία παιδιών από την Κύπρο.

Στα Πρωταθλήματα παίρνουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από 8 έως 14 ετών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητές τους και να χαρούν τη συμμετοχή τους σε αυτή τη γιορτή των αθλημάτων που καλλιεργεί η Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε Καγιάκ.

Οι αγώνες διεξάγονται από τις 08.00 έως τις 13.00 και από τις 16.30 έως τις 20.00. Την Κυριακή θα αρχίσουν στις 08.00 και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 13.00.   

Υγ. Θερμή παράκληση όποιος θέλει να χρησιμοποιήσει για οποιοδήποτε λόγο κάποια από τις παρακάτω φωτογραφίες να σεβαστεί την δουλεία μας και να μην αφαιρέσει το λογότυπο το οποίο τοποθετούμε χαμηλά ώστε να μην αλλοιώσουμε την φωτογραφία..

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr