1ος Μακρυνειακός αγώνας δρόμου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Αγαπητοί φίλοι ανακοινώνουμε ότι οι εγγραφές για τον ΜΑΚΡΥΝΕΙΟ ΔΡΟΜΟ συνεχιζονται κανονικά.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ την ώρα εκκίνησης για τις διαδρομές των 10 χλμ και 5 χλμ ότι θα γίνουν ταυτόχρονα την 18,00   Προσοχή ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ για την διαδρομη των 5 χλμ αυτό που είναι γραμμένο στην προκήρυξη για την ώρα εκκίνησης!!

Η γραμματεία θα ανοίξει στις 17,00.

Δεν χρειάζεται να γίνονται ηλεκτρονικά δηλώσεις για τον παιδικό αγώνα Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΎ ΑΓΏΝΑ ΘΑ ΑΝΟΊΞΕΙ στις 18,15.

Για οποιαδήποτε απορία ερώτημα μπορείτε να επικοινωνείται με το τηλ 6945903548 ή να στέλνετε τα ερωτήματά σας στο παρακάτω mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr