Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ στις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΝΟΗ ξεκινούν!!!

Αγαπητοί γονείς και παιδιά, οι εγγραφές για το Στίβο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου  ΠΝΟΗ  Μεσολογγίου ξεκινούν!

Περιμένουμε με χαρά, να μεγαλώσει η οικογένεια της Πνοής με αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-16 ετών και μαζί να πορευτούμε στο συναρπαστικό κόσμο του Κλασικού αθλητισμού (Στίβου) που δικαίως θεωρείται ‘’ο Βασιλιάς των Σπορ’’ αφού αποτελεί τη βάση για όλα τα αθλήματα και σχεδόν όλα τα αθλήματα εμπεριέχουν κάποιο από τα στοιχεία του. Μέσα από μία ποικιλία αθλημάτων (Δρόμοι, Άλματα, Ρίψεις) το κάθε παιδί ανακαλύπτει τις κλίσεις του και γνωρίζει καλύτερα τον εαυτό του, αισθάνεται μέλος της ομάδας δημιουργώντας δυνατές φιλίες και συμμετέχοντας σε αγώνες ευγενούς ανταγωνισμού, εξασκεί το σώμα του, καλλιεργεί το πνεύμα του, εξευγενίζει την ψυχή του! Η ακαδημία μας, μέλος του ΣΕΓΑΣ, ανιχνεύει αθλητικά ταλέντα και διατηρεί αγωνιστικό τμήμα δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές της να εκπροσωπούν την πόλη μας  σε Διασυλλογικούς, Πανελλήνιους αγώνες  κ.α!!!

Υπεύθυνη των ακαδημιών Στίβου είναι, η Κα Σταθακοπούλου Μαρία, Καθ. Φυσικής Αγωγής με πολύχρονη εμπειρία στην Εκπ/ση, Δίπλωμα Ειδικότητας στον Κλασικό Αθλητισμό (Στίβο) και Μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία.

Οι εγγραφές θα γίνουν, στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου (βόρεια είσοδος), το Σάββατο 08/09/2018  και την Κυριακή 09/09/2018  και ώρες 10.00-13.00 και καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους τις ώρες των προπονήσεων.

Οι προπονήσεις ξεκινούν την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018.

Για πληροφορίες, σχετικά με τις ώρες προπονήσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη των Ακαδημιών καθημερινά 17.00 έως 21.00 στο τηλ.: 6936630382.

Σας ευχόμαστε από καρδιάς, καλή σχολική και αθλητική χρονιά με υγεία και πρόοδο!

    Εκ της Διοικήσεως

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr