ΝΟΜ: Ευχαριστεί τα Εκπαιδευτήρια Πάνου/Έναρξη εγγραφών του τμήματος ιστιοπλοΐας τριγώνου

Δελτίο τύπου ΝΟ Μεσολογγίου

Έναρξη εγγραφών του τμήματος ιστιοπλοΐας τριγώνου του ΝΟΜ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στη Διοίκηση των Εκπαιδευτηρίων Πάνου στη Ναύπακτο, για την ευγενική παραχώρηση 2 σκαφών optimist για τις ανάγκες λειτουργίας του τμήματος ιστιοπλοίας τριγώνου του Ν.Ο.Μεσολογγίου.

Με αυτή τους την κίνηση τα Εκπαιδευτήρια Πάνου συμβάλλουν ενεργά στην ανάδειξη του αθλήματος της ιστιοπλοΐας αλλά και στις αξίες του ναυταθλητισμού στην περιοχή.

Ο Ναυτικός Όμιλος με 5 πλέον αξιόπλοα σκάφη optimist, θα συνεργασθεί με τα Εκπαιδευτήρια Πάνου, τα οποία από τον Σεπτέμβριο του 2017 δέχονται μαθητές από το Μεσολόγγι και την ευρύτερη περιοχή, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκτήσουν Γνώσεις, Δεξιότητες και Αξίες μέσα από σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθοδολογίες.

Τα μαθήματα του τμήματος ιστιοπλοΐας για παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω θα γίνονται κάθε Σ/Κ στο λιμάνι Μεσολογγίου.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να φέρουν τα παιδιά τους μπορούν μα επικοινωνήσουν στα τηλ 6931036454 – 2631026970 & email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. site : nommes.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr