Οι δράσεις του ΝΟ Μεσολογγίου το Σαββατοκύριακο 22-23/9

Το Σαββατοκύριακο 22-23/9 πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι Μεσολογγίου για πρώτη φορά κοινή προπόνηση και αγώνας επίδειξης Ιστιοπλοΐας τριγώνου με σκάφη OPTIMIST.

Στη δράση αυτή συμμετείχαν 7 αθλητές από τον Ναυτικό Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πρεβέζης και  7 αθλητές μας από το νεοσύστατο τμήμα  ΟPTIMIST του ΝΟΜ. Η αθλητική αυτή συνάντηση έγινε στα πλαίσια της  προβολής του αθλήματος στην περιοχή για την απόκτηση γνώσεων και εμπειριών  από τους μικρούς μας αθλητές και από τα μέλη μας.

Επίσης το βράδυ του Σαββάτου έγινε βράβευση όλων των αθλητών που συμμετείχαν, στο περίπτερο μας  στην έκθεση στο λιμάνι από τον Δήμαρχο κο Νίκο Καραπάνο , τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Οφείλουμε να  ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας  Bar Restaurant «ΑΛΑΤΙΕΡΑ» ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «LIBERTY» για την συνεχή υποστήριξη τους, τον Ναυτικό Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πρεβέζης, τους μικρούς αλλά έμπειρους αθλητές του,  τον προπονητή τους και τον Πρόεδρο του κο Ηλία Τέφα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.  

Πληρ. Εγγραφές για το τμήμα OPTIMIST 6931036454, για το CANOE KAYAK 6989835075 & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το ΔΣ του ΝΟΜεσολογγίου

      

 

 

Τελευταια νεα

 

    

    

    

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr