Ευχαριστήριο για τον 3ο Ημιμαραθώνιο Λιμνοθάλασσας

Με θετικό απόηχο ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 14-10-2018, ο 3ος Ημιμαραθώνιος της Λιμνοθάλασσας, ο οποίος περιελάμβανε και τον Αγώνα Δρόμου των 5 km, καθώς και τον αγώνα των παιδιών των 1.000 m.

Σε μια ηλιόλουστη μέρα, με ιδανικές συνθήκες τόσο για τους συμμετάσχοντες, όσο και για τους θεατές, ο Σύλλογος Δρομέων Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου διοργάνωσαν τον 3οΗμιμαραθώνιο της Λιμνοθάλασσας, σκοπός του οποίου είναι η ανάδειξη του τρεξίματος ως αθλητικής δραστηριότητας, την οποία μπορεί να κάνει ο καθένας ανεξαρτήτου ηλικίας, για την οποία το Μεσολόγγι είναι ιδανικός τόπος, λόγω των πολλών διαδρομών που διαθέτει, καθώς και η ανάδειξη του απαράμιλλου φυσικού κάλους, που περικλείει το Μεσολόγγι και η προβολή της πνευματικής παράδοσης και της ιστορίας της πόλης.

Στον αγώνα του Ημιμαραθωνίου, καθώς και στον αγώνα των 5 km εγγράφηκαν πάνω από πεντακόσιοι (500) αθλητές και η συμμετοχή τους και στους δύο αγώνες πλησίασε τους τετρακόσιους πενήντα (450) αθλητές. Οι αθλητές που συμμετείχαν, ιδίως στον Ημιμαραθώνιο, προέρχονταν από διαφορετικά μέρη της χώρας. Επίσης στον αγώνα των 1.000 m για μαθητές δημοτικών και γυμνασίων συμμετείχαν περισσότερα από εξακόσια (600) παιδιά. Η οργάνωση και η διεξαγωγή όλων των αγώνων κύλησε ομαλά, με την αρωγή των εθελοντών, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων αποτελούνταν από μέλη του Συλλόγου Δρομέων.

Όλοι οι αθλητές δήλωσαν ικανοποιημένοι, ιδίως δε αυτοί που προέρχονταν από άλλα μέρη της Ελλάδας έμειναν εντυπωσιασμένοι, τόσο από τη διαδρομή, όσο και από την φυσική ομορφιά της πόλης, καθώς και από τη διοργάνωση του αγώνα και τις παροχές προς τους αθλητές.

Ο Σύλλογος Δρομέων Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Επιπλέον ο Σύλλογος Δρομέων Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, το οποίο ήταν συνδιοργανωτής του αγώνα και ιδίως τον Πρόεδρο αυτού κ. Αναστάσιο Σκαρμούτσο, καθώς και τον Δήμαρχο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Νικόλαο Καραπάνο, το Τμήμα Τροχαίας Μεσολογγίου, τον Σύλλογο Μοτοσικλετιστών Μεσολογγίου, καθώς και το Παράρτημα Μεσολογγίου της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε και στους παρακάτω Χορηγούς και Υποστηρικτές του αγώνα, χωρίς την συμβολή των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η επιτυχημένη διεξαγωγή αυτού και συγκεκριμένα τις εταιρείες ΒΙΚΟΣ, Saucony, ΣΑΚΚΕΤΟΣ, ΤΕΒΕΚ – Κώστας Λύρος, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ – ΜΕΤΑΛΛΟΔΟΜΗ, AL VENTO, SUPER MARKET ΜΟΥΡΚΑΣ, ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, DISCOVER MESSOLONGHI, ΧΟΥΤΑΣ Bikes, ΦΩΚΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, GAEA, ΑΒΑΣΚΑΝΤΗΡΑΣ – Γραφικές Τέχνες, LIVARDAS, ΚΑΨΙΩΧΑΣ. Επίσης θερμές ευχαριστίες αξίζουν και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία πρόβαλαν ιδιαίτερα τον αγώνα και ουσιαστικά αποτέλεσαν τους χορηγούς επικοινωνίας του αγώνα και συγκεκριμένα στην εφημερίδα «ΑΙΧΜΗ», στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, στα ειδησεογραφικά sites «ΟΝAIRNEWS» και «MESSOLONGHI NEWS», καθώς και στο ειδησεογραφικό αθλητικό site «AITOSPORTS».

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας, όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, που στάθηκαν δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια, τη στήριξαν και βοήθησαν στην διεκπεραίωσή της. Συμμετείχαν ενεργά ως εθελοντές βοηθώντας στη διοργάνωσή του.

Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και όσους εθελοντές βοήθησαν, χωρίς να είναι μέλη του συλλόγου μας και ιδίως τα μέλη του ΑΣΤΕΡΑ Μεσολογγίου, όπως επίσης θερμές ευχαριστίες οφείλουμε να εκφράσουμε και στον πρώην Καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Δημήτρη Μαντζουράτο για την καθοριστική συμβολή του στην διοργάνωση του αγώνα, καθώς επίσης και για τις πολύτιμες συμβουλές και ιδέες του.

Δίνουμε ραντεβού για τον 4ο Ημιμαραθώνιο Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr