Η λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου διεθνές προπονητικό κέντρο

Από τις 20-2 έως τις 5-3 για τέταρτη χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου, φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του 26 Ούγγρους αθλητές του Κάνοε Καγιάκ. Οι Ούγγροι αθλητές & προπονητές ανήκουν στις ομάδες FTC, GANZ & HONVED kayak club.

Το προπονητικό τους πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 προπονήσεις στην θάλασσα καθημερινά και γυμναστήριο. Οι συγκεκριμένες ομάδες ανήκουν στις υπερδυνάμεις του αθλήματος, μιας και το κάνοε καγιάκ ήρεμων νερών είναι πολύ διαδεδομένο στον Ευρωπαϊκό χώρο.

Ο ΝΟΜεσολογγίου από το 2005 που αναπτύσσει το άθλημα του κάνοε καγιάκ ήρεμων νερών, έχει διοργανώσει δεκάδες αγώνες και πανελλήνια πρωταθλήματα στην λιμνοθάλασσα, οι αθλητές μας έχουν κερδίσει πανελλήνιες διακρίσεις και 2 αθλήτριες μας ήταν μέλη της Εθνικής Ομάδας.

Επίσης στις εγκαταστάσεις μας στο λιμάνι έχουμε φιλοξενήσει αποστολές από Βουλγαρία, Σερβία , Ουγγαρία , Πολωνία, Κύπρο και φυσικά την εθνική μας ομάδα. Στα φιλόξενα νερά μας έχουν κωπηλατήσει Ολυμπιονίκες και αθλητές με παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις.  Είναι πλέον δεδομένο ότι η Λ/Θ είναι το ιδανικό πεδίο για την ανάπτυξη του αθλητικού @ τουριστικού Κάνοε Καγιάκ.

Ο Ναυτικός όμιλος Μεσολογγίου με τις εξωστρεφείς του δράσεις , δείχνει το δρόμο!

Το ΔΣ του ΝΟΜεσολογγίου

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr