Πρεμιέρα με 1η θέση για τον Τζωρτζάκη, στον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Αιγύπτου

Στην 5η θέση ο Κορτσιδάκης και στην 12η ο Φαραντάκης στον αγώνα πρόλογο

Πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα για την Εθνική μας ομάδα δρόμου των Ανδρών, στην Αίγυπτο. Ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης ήταν ο νικητής του αγώνα Πρόλογο των 8χλμ. στην πρεμιέρα του δυνατού Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Αιγύπτου.  

Από ελληνικής πλευράς ακολούθησε ο Μιχάλης Κορτσιδάκης, που τερμάτισε στην 5η θέση και ο Στέλιος Φαραντάκης που ήταν 12ος, ο Γιώργος Μπούγλας στην 15άδα, ενώ ο Γιάννης Κυριακίδης είχε μια πτώση και τερμάτισε 42ος. σε έναν αγώνα με πολύ υγρασία και ζέστη.

Ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Αιγύπτου αποτελείται από 5 ετάπ, οι αγώνες συνεχίζονται με το ετάπ των 140χλμ. και θα ολοκληρωθούν την προσεχή Τρίτη (26/03), με την Εθνική μας να διεκδικεί βαθμούς στην προσπάθειά της για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

«Έχει πολύ ζέστη και υγρασία που σίγουρα δυσκολεύει την προσπάθεια των αθλητών μας, οι οποίοι όμως έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Στόχος είναι η συγκέντρωση βαθμών στην βαθμολογία της UCI, για την πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Ρίο», συμφώνησαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Μιχάλης Φαραντάκης και Στέφανος Λυραντωνάκης.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr