Η ''Πνοή'' στα Street Relays στην Πάτρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ακαδημία Στίβου ΠΝΟΗ συμμετείχε στο 6ο Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών Street Relays 2019 που διεξήχθη το Σάββατο 23 Μαρτίου στην Πάτρα. Οι αθλητές-τριές μας έλαβαν μέρος σε όλα τα αγωνίσματα της διοργάνωσης (5000μ. ατομικό, 4χ1000μ ομαδικό και 4χ100μ. ομαδικό) και συνεργάστηκαν με επιτυχία.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι αθλήτριές μας Μαρία Παλιούρα, Ευαγγελία Αντζουλάτου, Αθανασία Σαλτού και Μαρία Δαουτίδη που κατέκτησαν τη 2η θέση στη σκυταλοδρομία 4χ1000μ. γυναικών και οι αθλήτριές μας Ελένη Κανούρη, Άννα Αντωνοπούλου, Σωτηρία Φιλιπποπούλου και Εβελίνα Μπελλάλη που τερμάτισαν στην 3η θέση στο ίδιο αγώνισμα!!!

Συγχαίρουμε τους μικρούς μας αθλητές στα 4χ100μ. για την ομαδικότητα, τη συνεργασία και την αγωνιστικότητά τους.

Τέλος, επικροτούμε τους φίλους γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά τους στους αγώνες και βρίσκονται δίπλα τους πάντα με διακριτικότητα ενισχύοντας έτσι την προσπάθειά τους. Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους τα παιδιά εισέρχονται και παραμένουν στον αθλητισμό είναι «για να με βλέπουν οι γονείς μου». Να βλέπουν το παιδί-αθλητή να προσπαθεί, να προοδεύει, να χαίρεται και να διασκεδάζει.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr