Σημαντήρας: «Με 26μελή ομάδα και ψηλούς στόχους στο IronMan 70.3 Costa Navarino

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ενισχυμένη προετοιμασία των τελευταίων μηνών των αθλητών του Κολυμβητικού Συλλόγου Επιλέκτων, υπό τις οδηγίες του Νικόλαου Σημαντήρα και οι 26 αθλητές και αθλήτριες του Swimming.Club.gr, είναι έτοιμοι για τον κορυφαίο παγκοσμίως αγώνα τριάθλου, που θα γίνει και στην χώρα μας, την προσεχή Κυριακή 14 Απριλίου 2019, το IronMan 70,3 Costa Navarino, με την συμμετοχή 1.500 αθλητών από ολόκληρο τον κόσμο.

Με εμπειρίες από 14 αγώνες Iron Man 70.3 και συμμετοχή ως AWA, οι προπονητές του Swimming.Club.gr προετοίμασαν όσο το δυνατόν καλύτερα τους αθλητές τους για τον κολυμβητικό σκέλος του αγώνα και αρκετούς για ολόκληρο τον αγώνα.

«Έχουμε ολοκληρώσει μια πολύ καλή προετοιμασία και οι αθλητές και αθλήτριές μας είναι έτοιμοι για το Κυριακάτικο IronMan 70,3 Costa Navarino. Ένας εξαιρετικά δύσκολος αγώνας με πολλές απαιτήσεις. Έχουμε αναλύσει όλα τα "μυστικά" και τις τεχνικές που θα τους βοηθήσουν τόσο στη βελτίωση του χρόνου τους όσο και στη ψυχολογική διαχείριση ενός τόσο μεγάλου αγώνα», δήλωσε ο υπεύθυνος της ομάδας Νικόλαος Σημαντήρας.

Από πλευράς swimming club θα συμμετάσχουν οι Σταύρος Παναγόπουλος, Γιώργος Τουρκαμπής,

Γρηγόρης Τσαγκογεώργας, Αλέξανδρος Ανδρέας, Στέφανος Σακελλαρίου, Κώστας Κλαουδάτος, Κωστής Στυλιανού, Θάνος Δημάκης, Χριστόφορος Δημάκης, Κωστής Σπηλιάδης, Ντορίνα Τριτσιμπίδα,

Νάσος Μανδάλης, Πέτρος Κοτσίκης, Κέλλυ Ζαράνη, Χρήστος Παλάσκας, Στάθης Τζουβάρας, Στέλιος Μιχαλόπουλος, Νίκος Στρογγυλός, Γιάννος Ζόμπολας, Τζώννυ Μοδιανό, Νίκος Ριτσώνης, Γιάννης Δερμιτζάκης, Διονύσης Κακαρατζής, Ματθαίος Μανσόλας και φυσικά ο υπεύθυνος της προετοιμασίας όλων Νικόλαος Σημαντήρας.

Ο υπεύθυνος του δρομικού και ποδηλατικού σκέλους της ομάδας Σταύρος Παναγόπουλος είπε: «Ο αγώνας της Κυριακής έχει μια πολύ απαιτητική και τεχνική διαδρομή. Πιστεύω ότι καταφέραμε να βοηθήσουμε σημαντικά τους αθλητές μας να αποκομίσουν γνώση και εμπειρίες που μπορούν να την αξιοποιήσουν στην πράξη στο Costa Navarino».

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr