Η Πνοή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα τετράθλου

Η Ακαδημία Στίβου ΠΝΟΗ συμμετείχε στην Α΄φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος (Τέτραθλο) που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Αγρινίου την Κυριακή 12/5/2019. Την αποστολή της Πνοής αποτελούσαν οι αθλήτριές μας Αντζουλάτου Ευαγγελία, Αντωνοπούλου Άννα, Λουκανάρη Θεοδώρα, Παναγιωτοπούλου Χαρά και Φιλιπποπούλου Σωτηρία.

Ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκε Πρωτάθλημα Τετράθλου από τον Σέγας και ήταν πραγματικά μια σημαντική εμπειρία για τις αθλήτριές μας να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σε τέσσερα διαφορετικά αγωνίσματα (60μ. ταχύτητα, άλμα εις μήκος, 1200μ αντοχή, ρίψη μπαλάκι) και να βελτιώσουν τις ατομικές τους επιδόσεις σε ένα κλίμα ευγενούς συναγωνισμού.

Η συμμετοχή σε αγώνες είναι μια ευκαιρία για τον αθλητή να εξελιχθεί γιατί γνωρίζει τον εαυτό του. ΄΄Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει΄΄.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr