Η ''Πνοή'' στον 3ο Αχελώο Run 2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 18/5/2019, η Ακαδημία Στίβου Πνοή έλαβε μέρος στον 3ο Αχελώο Run που διοργανώθηκε στο γειτονικό μας Νεοχώρι. Μια διοργάνωση που συγκεντρώνει πλήθος αθλητών που τους ενώνει μία και μοναδική δύναμη: η αγάπη για το τρέξιμο!

Αυτή η ρυθμικά επαναλαμβανόμενη κίνηση, που γίνεται σε συντονισμό με μια ρυθμική αναπνοή, προκαλεί ιδιαίτερη ευχαρίστηση στα άτομα γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο ότι, διάφορες μελέτες περιλαμβάνουν τους δρομείς στις πληθυσμιακές ομάδες με το μεγαλύτερο βαθμό προσωπικής ευτυχίας και αισιοδοξίας για τη ζωή!

Επικροτούμε τη συμμετοχή των μικρών μας δρομέων στα 1000μ., τους φίλους γονείς και μεγαλύτερους αθλητές μας στα 6000μ δυναμικό βάδην και τους αθλητές μας στα 5000μ και 10000μ running! Συγχαίρουμε επίσης τους διοργανωτές και εθελοντές για την υλοποίηση του όλου εγχειρήματος!

Ήταν ο 15ος - κατά σειρά - αγώνας της ακαδημίας μας για τη φετινή σεζόν και έπεται συνέχεια

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr