Έπεσε η αυλαία του 1ου Brever Ι.Π Μεσολογγίου.. Πλούσιο φωτορεπορτάζ!

Έπεσε αργά το απόγευμα του Σαββάτου 25 Μαΐου στην Κεντρική Πλατεία του Μεσολογγίου η αυλαία του 1ου Brever Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Η διοργάνωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία αν και διοργανώθηκε για πρώτη φορά, με τους διοργανωτές να αποσπούν από του συμμετέχοντες άκρως κολακευτικά σχόλια για την άψογη όπως δήλωσαν διοργάνωση.

Στον τερματισμό όπως θα δίνετε παρακάτω και στο φωτορεπορτάζ τους συμμετέχοντες εκτός από το αναμνηστικό μετάλλιο περίμενε πλούσιος μπουφές, με σουβλάκια, σφολιατοειδή, αναψυκτικά, φρούτα, μπύρες, γλυκίσματα όπως και παγωτό.

Αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση στους συμμετέχοντες όπως μας ανέφεραν ήταν οι σταθμοί ανεφοδιασμού που υπήρχαν κατά την διάρκεια του αγώνα που παρείχαν ότι χρειαζόταν ο αγωνιζόμενος, ενώ μεγάλη μνεία έγινε και για την παρουσία της Μοτολέσχη Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου που με την παρουσία της στον αγώνα βοήθησε στα μέγιστα ώστε οι ποδηλάτες να νιώθουν την απαραίτητη ασφάλεια στο δρόμο.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους έτρεξαν για να διοργανωθεί άψογα μια τόσο όμορφη διοργάνωση η οποία ελπίζουμε να γίνει θεσμός για την πόλη του Μεσολογγίου, ενώ σίγουρα θα μπορούσε να αγκαλιαστεί περισσότερο τόσο από τον επιχειρηματικό κόσμος και όχι μόνο της περιοχής που τόσο έχει ανάγκη από τέτοια αθλητικά event.

Υγ. Θερμή παράκληση όποιος θέλει να χρησιμοποιήσει για οποιοδήποτε λόγο κάποια από τις παρακάτω φωτογραφίες, να σεβαστεί την δουλεία μας και να μην αφαιρέσει το λογότυπο το οποίο τοποθετούμε χαμηλά ώστε να μην αλλοιώσουμε την φωτογραφία..

Σας ευχαριστούμε πολύ, η συντακτική ομάδα του www.aitosports.gr.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr