Η ''Πνοή'' στους 9ους Ιονιους Αγώνες Στίβου

Το Σάββατο 25/5/2019, η ΠΝΟΗ ταξίδεψε στη Λευκάδα και έλαβε μέρος στους 9ους Ιόνιους Αγώνες Στίβου! Οι αγώνες αυτοί προσελκύουν σημαντικούς αθλητές-τριες, από τα Επτάνησα αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς είναι μια καλή προπονητική ευκαιρία δοκιμών, αξιολόγησης και επίτευξης ορίων. Το παρών έδωσαν 31 σωματεία στίβου μαζί και η ακαδημία μας με 11 αθλητές-τριες!

Η Πνοή νιώθει περήφανη για την αγωνιστική διάθεση και τις επιδόσεις των αθλητών της.

Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση του αθλητή μας Γιάννη Αντωνόπουλου στον ακοντισμό που κατέκτησε την 4η θέση (1η φορά είχαμε συμμετοχή σε αυτό το αγώνισμα)! Ο αθλητής μας Ελευθέριος Διαμαντόπουλος αφού φλέρταρε με το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του μήκους κατέκτησε στο τέλος την 4η θέση με άλμα 5.05!           

Μαχητική η αθλήτριά μας Άννα Αντωνοπούλου στην κούρσα των 60μ με χρόνο 9.31! Το βάπτισμα του πυρός σε αγώνες Σέγας πήρε ο αθλητής μας Λευτέρης Κουτσόπουλος που έλαβε μέρος στο άλμα εις μήκος. Επίσης, στο μήκος αγωνίστηκε και ο αθλητής μας Πιστιόλας Κων/νος. Φανερά βελτιωμένες στο μήκος ήταν, οι αθλήτριές μας Ευαγγελία Αντζουλάτου και Κάτια Διαμαντοπούλου. Ο Πιστιόλας Λεωνίδας εκπροσώπησε την ακαδημία μας στην κατηγορία των 60μ. Παμπαίδων Β’, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό σε μια δύσκολη αναμέτρηση.

Η ΠΝΟΗ συμμετείχε και στο αγώνισμα των 600μ. με τη Μαρία Δαουτίδη που έκανε υπερπροσπάθεια κατακτώντας την 8η θέση αλλά και τον Γιάννη Τζαμανή στο ίδιο αγώνισμα που έδωσε μάχη έχοντας δεκαεπτά αντιπάλους–συναθλητές. Ο μικρός μας αθλητής Διονύσιος Αντζουλάτος εκπροσώπησε επάξια την κατηγορία προ-μίνι.

Παιδιά, μπράβο σας!!!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr