Η ''Πνοή'' στους 3ους παιδικούς αγώνες στίβου

Η Ακαδημία Στίβου Πνοή έλαβε μέρος στους 3ους Παιδικούς Αγώνες Στίβου που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 1/6/2019 στο ΔΑΚ Αγρινίου. Σε μια ιδιαίτερη ημερομηνία (1 Ιουνίου) που έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στον οργανισμό «Το  Χαμόγελο του Παιδιού» και πράγματι το στάδιο πλημμύρισε από εκατοντάδες παιδικά χαμόγελα καθώς έδωσαν το παρών περίπου 500 αθλητές! ΄΄Τρέχω και χαμογελώ για καλό σκοπό΄΄ ο τίτλος της διοργάνωσης που σκοπό είχε την ανάδειξη των ιδεωδών του κλασικού αθλητισμού αλλά και την κοινωνική ευαισθητοποίηση καθώς τα έσοδα από τις συμμετοχές των αθλητών θα διατεθούν στο ‘Χαμόγελο του Παιδιού’.

Μπράβο στους αθλητές μας για την όμορφη παρουσία τους στην παρέλαση αλλά και την αθλητική τους συμπεριφορά καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους φίλους γονείς που ήταν μαζί μας! Ευχαριστούμε τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου για την πρόσκληση και εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την επιτυχή διοργάνωση των αγώνων Run & Fun 2019 και ιδιαιτέρως στην προπονήτρια της ακαδημίας Στίβου της ΓΕΑ Ελένη Νικολοπούλου που ήταν η ΄΄ψυχή της διοργάνωσης΄΄.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr