2ος ποδηλατικός αγώνας δρόμου Δημοτικών Σχολείων Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Το 3o Δ.Σ. Μεσολογγίου διοργανώνει, υπό την Αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Ανοιχτό Κέντρο Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας, τον 2ο Ποδηλατικό Αγώνα Δρόμου για αγόρια και κορίτσια των Τάξεων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, στις 9:30 το πρωί.

Η εκκίνηση θα δοθεί στην ανατολική είσοδο του σχολείου (προς την πλευρά του ΕΠΑΛ) και η διαδρομή θα είναι:

Ανατολική είσοδος 3ου Δ.Σ. Μεσολογγίου - ΕΠΑΛ - Άγιος Νεκτάριος (δεξιά) - Εφορία - Κλειστό Γυμναστήριο - Δυτική Περιμετρική - ΚΤΕΟ

και επιστροφή στο σημείο εκκίνησης.

Οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου θα φορέσουν τα κράνη τους (απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον αγώνα) και θα έρθουν ν΄ αγωνιστούν, προάγοντας την ευγενή άμιλλα και την ασφαλή ποδηλάτηση.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ», η ψυχαγωγία των παιδιών, η συνάντηση των μαθητών των σχολείων του Δήμου μας σ΄ έναν αγώνα που κύρια σημασία έχει η συμμετοχή κι όχι η νίκη.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι της πόλης ν΄ αποφύγουν την κίνηση στους δρόμους διεξαγωγής του αγώνα την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 από 9:00 έως 12:00 το πρωί.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: 3Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Υπό την Αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου,

Ανοιχτό Κέντρο Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας

      

 

 

Τελευταια νεα

    

    

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr