Τελετή λήξης Ακαδημιών στίβου ''Πνοή''

Μέσα σε εορταστικό και συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, η Γιορτή Λήξης των Ακαδημιών Στίβου του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου ΠΝΟΗ! Η οικογένεια της Πνοής μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο και το δυναμικό της - στα δύο χρόνια λειτουργίας της – αποτελούν πλέον 65 αθλητές-τριες!

Η γιορτή ξεκίνησε με την παρέλαση των αθλητών μας που πλημμύρισαν το στάδιο, ντυμένοι στα πράσινα, στο χρώμα της ελπίδας. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με φιλικές αναμετρήσεις ταχύτητας μεταξύ των αθλητών μας, ανά ηλικία και φύλο. Ακολούθησαν οι απονομές στο βάθρο, όπου βραβεύτηκαν όλοι οι αθλητές μας, με μετάλλια και επαίνους, για τις επιδόσεις τους καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Τους συγχαίρουμε γιατί, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, δείγμα της θέλησης αλλά και της αγάπης τους για τον κλασικό αθλητισμό! Η βραδιά αποχαιρετισμού ολοκληρώθηκε με την προβολή του βίντεο κλιπ της προπονητικής χρονιάς 2018-19. Ένα πλούσιο φωτογραφικό αρχείο μάς ταξίδεψε πίσω στο χρόνο, σε δυνατές εμπειρίες που βιώσαμε, από τη συμμετοχή μας σε συνολικά 17 αγώνες, Λαϊκούς και Σέγας αλλά και σε άλλες δράσεις που υλοποίησε η ΠΝΟΗ τη φετινή σεζόν (ενημερωτικές συναντήσεις διατροφής, προβολή ταινίας, εκδρομή στο δάσος κ.α) Με μουσική υπόκρουση και πυροτεχνήματα γράφτηκαν οι τίτλοι τέλους μιας ξεχωριστής και αξέχαστης χρονιάς.

Η Ακαδημία μας, με σεβασμό στη μοναδικότητα του κάθε παιδιού, προσπαθεί να προετοιμάσει τα παιδιά για έναν υγιή τρόπο ζωής και επικεντρώνεται στη συνολική τους σωματική και διανοητική ανάπτυξη, εμφυσώντας σημαντικές κοινωνικές αξίες όπως η δικαιοσύνη, η αυτοπειθαρχία, η αλληλεγγύη, το πνεύμα ομαδικότητας, η ανεκτικότητα και το ευ αγωνίζεσθαι.

Ευχαριστούμε θερμά την προπονήτρια μας, Σταθακοπούλου Μαρία, για την αγάπη και την προσφορά της σε όλους τους αθλητές –τριές μας!

Ευχαριστούμε τους φίλους γονείς και συνοδοιπόρους στο έργο μας για την άριστη συνεργασία μας. Η αγάπη και η στήριξή τους μας δίνει ΠΝΟΗ, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΠΙΟ ΨΗΛΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!

Καλό καλοκαίρι σε όλους γεμάτο στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς!

Καλή αντάμωση το Σεπτέμβρη με υγεία, έμπνευση και δημιουργία!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr