Πρωταθλητές Ξυλάς και Λάκη στα διεθνή Πρωταθλήματα ITF Juniors U18, σε Κέρκυρα και Ιωάννινα αντίστοιχα

316 συμμετοχές από 24 χώρες στα Διεθνή Πρωταθλήματα ITF Juniors U18, σε Πρέβεζα , Κέρκυρα και Ιωάννινα

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία το Σαββατοκύριακο από την Ε.Φ.Ο.Α τα 3 Διεθνή πρωταθλήματα Juniors, κάτω των 18 ετών, που διεξήχθησαν σε τρεις διαδοχικές εβδομάδες σε Πρέβεζα , Κέρκυρα και Ιωάννινα.

Οι συμμετοχές στις τρεις διοργανώσεις ήταν 316 αθλητές/τριες από 24 χώρες και από τις 5 Ηπείρους. Από αυτές οι 165 ήταν  Ελληνικές συμμετοχές , με τους περισσότερους Έλληνες αθλητές να βαθμολογούνται.

Διακρίσεις Ελλήνων Αθλητών:

Στην Κέρκυρα στο ¨Cοrfu Cup - Kalantzis Theodoros¨ ο Ιωάννης Ξυλάς και στα Ιωάννινα στο ¨Ioannina Cup¨ η Μιχαέλα Λάκη αναδείχτηκαν Πρωταθλητές.

Τη δεύτερη θέση στα διπλά στην Κέρκυρα κατέκτησαν οι Ευάγγελος Κυπριώτης & Ιωάννης Ξυλάς.

Επίσης τη δεύτερη θέση στα διπλά στα Ιωάννινα κατέκτησαν οι Φίλιππός Αστεινίδης & Χαράλαμπος Φούζας

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: « Εκ μέρους του Δ.Σ. της Εθνικής Επιτροπής Διοίκησης, των Ενώσεων και ολόκληρης της Οικογένειας του Ελληνικού Τένις θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες αθλητές/τριες, τους Διοργανωτές Σωματεία Μέλη μας, καθώς και όλους όσοι εργάστηκαν στις Διεθνείς Διοργανώσεις και να τους εκφράσω θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχή υλοποίηση των Διοργανώσεων, που προβάλλουν το Ελληνικό Τένις και δημιουργούν πρεσβευτές της Ελληνικής φιλοξενίας σε ολόκληρο τον κόσμο.»

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr