Πρωταθλητές ο Ηλίας και η Ελευθεριάδου στο Πανελλήνιο Ορεινής ποδηλασίας, στην Λιβαδειά

Νικητές σε άνδρες και γυναίκες, στο XCO – Cross Country

Ο Περικλής Ηλίας ήταν ο μεγάλος νικητής της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασίας που συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα στις Πηγές Κρύας, στην Λιβαδειά. Ο ποδηλάτης του Κρόνου Νίκαιας κέρδισε με μεγάλη διαφορά το αγώνισμα του XCO – Cross Country και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας, με χρόνο 01:34.44.

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Δημήτρης Αντωνιάδης (Μαχητές Πεύκων) με 01:38.29 και στην τρίτη ο Ηλίας Τσορτουκτσίδης (01:41.46).

Το ίδιο έγινε και στις γυναίκες όπου τον τίτλο κατέκτησε με άνεση η Αικατερίνη Ελευθεριάδου (Βέλος) με χρόνο 01:35.22 ενώ στο βάθρο την ακολούθησαν η Αλεξάνδρα Αδάμ (West Coast) 01:39.41 και η Δήμητρα Πλεσιώτη (Μαχητές Πεύκων) 01:46.12.

Στους εφήβους κέρδισε ο Νικόλας Μουστακίδης (Μαχητές Πεύκων), στους παίδες ο Αναστάσιος Κεσόγλου (επίσης Μαχητές Πεύκων), στις κορασίδες η Ευαγγελία Ηλιάκη (Άτλας Ρεθύμνου), ενώ στους Masters επικράτησαν στην Α’ ο Αθανάσιος Καβουρτζικλής (Μαχητές Πεύκων) και στην Β’ ο Κωνσταντίνος Ορφανουδάκης (Τάλως Χανίων).

Το Πρωτάθλημα διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ), σε συνεργασία με την Alter Bike Tours και την υποστήριξη του Δήμου Λεβαδέων και της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr