Οι έγγραφες στις ακαδημίες στίβου Πνοή ξεκινούν!!!

Αγαπητοί γονείς και παιδιά, οι εγγραφές για το Στίβο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου ΠΝΟΗ Μεσολογγίου ξεκινούν! Η Ακαδημία μας, έπειτα από μια επιτυχημένη και δημιουργική διετία με δυναμικό 65 αθλητών-τριών, θα είναι και πάλι κοντά σας με σεβασμό στη μοναδικότητα του κάθε παιδιού και με σκοπό να ικανοποιήσει την έμφυτη ανάγκη του παιδιού για κίνηση, τη διάθεσή του να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, την επιθυμία του να αξιοποιήσει στο μέγιστο το δυναμικό του, την ανάγκη του να διασκεδάσει, να νιώσει μέλος μιας ομάδας, να δημιουργήσει φιλίες, να βιώσει τη χαρά του συναγωνισμού!

Περιμένουμε με χαρά, να μεγαλώσει η οικογένεια της Πνοής με αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-16 ετών και να συμπορευτούμε στο συναρπαστικό κόσμο του Κλασικού αθλητισμού (Στίβου) που αποτελεί τη βάση για όλα τα αθλήματα. Μέσα από μία ποικιλία αθλημάτων-αγωνισμάτων (Δρόμοι, Άλματα, Ρίψεις) το παιδί καλλιεργεί το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα του ανακαλύπτοντας παράλληλα τις κλίσεις του. Η ακαδημία μας, μέλος του ΣΕΓΑΣ, ανιχνεύει αθλητικά ταλέντα και διατηρεί αγωνιστικό τμήμα δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές της να βιώνουν μοναδικές εμπειρίες εκπροσωπώντας την πόλη μας σε Διασυλλογικούς και Πανελλήνιους αγώνες!

Υπεύθυνη των ακαδημιών Στίβου είναι, η Κα Σταθακοπούλου Μαρία, Καθ. Φυσικής Αγωγής με πολύχρονη εμπειρία στην Εκπ/ση, Δίπλωμα Ειδικότητας στον Κλασικό Αθλητισμό (Στίβο) και Μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία.

Οι εγγραφές θα γίνουν, στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου (βόρεια είσοδος) τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Πέμπτη 05/09/2019 και ώρες 18:00-20:00

Παρασκευή 06/09/2019 και ώρες 18:00-20:00

Σάββατο 07/09/2019 και ώρες 10.00-13.00

Οι προπονήσεις ξεκινούν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019.

Για πληροφορίες, σχετικά με τις ώρες προπονήσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη των Ακαδημιών καθημερινά 18.00 - 21.00 στο τηλ.: 6936630382.

Σας ευχόμαστε από καρδιάς, καλή σχολική και αθλητική χρονιά με υγεία, πίστη, δύναμη και πολλά χαμόγελα!

   Εκ της Διοικήσεως

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr