Davis Cup: Σπουδαία πρεμιέρα με 3-0 για την Ελλάδα στο TATOI Club

Νίκες για Στέφανο Τσιτσιπά, Περβολαράκη, Καλοβελώνη και Πέτρο Τσιτσιπά εύκολη επικράτηση επί του Λουξεμβούργου, αύριο με την δυνατή Πολωνία.

Η Εθνική μας ομάδα τένις των Ανδρών επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και πέτυχε μια άνετη νίκη με 3-0 επί του Λουξεμβούργου, κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στην πρεμιέρα του Α’ ομίλου του Group III της Ευρωαφρικανικής Ζώνης, που διεξάγεται στο TATOI Club. Μια νίκη που δίνει αυτοπεποίθηση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ενόψει της αυριανής κρίσιμης αναμέτρησης με την Εθνική ομάδα της Πολωνίας (ώρα έναρξης 11π.μ.).

Στο ντεμπούτο του με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν φανερά ανώτερος και δεν άφησε κανένα απολύτως περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό του. Έχοντας στο πλευρό του το ελληνικό κοινό που τον καταχειροκρότησε, νίκησε άνετα με 6-1, 6-0 τον Τομ Ντίντριχ. Ένα ματς που διήρκεσε λιγότερο από μια ώρα.

Νωρίτερα ο Μιχάλης Περβολαράκης είχε νικήσει με ανατροπή 6-7 (5), 6-3, 6-1 τον Ούγκο Ναστάσι.

Και στο διπλό ο Μάρκος Καλοβελώνης και ο Πέτρος Τσιτσιπάς νίκησαν με 6-4, 7-5 τους Κρις Ροντές και Κριστόφ Τολ.

Η Ελλάδα και η Πολωνία (που κέρδισε επίσης με 3-0 το Μονακό) είναι οι δύο Εθνικές ομάδες που τέθηκαν επί κεφαλής του Α’ ομίλου. Γεγονός που δείχνει και την κρισιμότητα του αυριανού (Πέμπτη 12/09) μεταξύ τους αγώνα που θα κρίνει ίσως το ποια ομάδα θα πάρει την πρωτιά στον όμιλο.

Χορηγοί των αγώνων του Davis Cup στο Τατόι Club είναι: Prodea Investments, Schweppes, Μιτσικέλι φυσικό μεταλλικό νερό, avance, LOTTO, Babolat, TENX, Radar, AVIS, VECHRO.  

Την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων έχει η Cosmote TV η οποία καθημερινά και τις 4 αγωνιστικές ημέρες θα έχει ζωντανή σύνδεση με το TATOI Club, από τις 10:00 έως και τις 18:30-19:00.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr