Η Ακαδημία Στίβου Πνοή στο Run Greece - Πάτρα

Η Ακαδημία Στίβου Πνοή Μεσολογγίου συμμετείχε, για ακόμη μια χρονιά, στο 2ο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χώρας που είναι το Run Greece!

Μια μεγάλη αθλητική γιορτή άρτια οργανωμένη από την Ελληνική Ομοσπονδία Στίβου (Σέγας) στην οποία έτρεξαν χιλιάδες δρομείς δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα στους δρόμους της Πάτρας! Η συμμετοχή σε αγώνες τρεξίματος είναι συμμετοχή σε μια γιορτή ανθρωπιάς.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, κυρίαρχο είναι το αίσθημα του ανήκειν σε μια πολυμελή οικογένεια που αποδέχεται τον άνθρωπο ακριβώς όπως είναι και ίσως αυτό να είναι και το πιο ισχυρό φάρμακο για την ψυχή.

Εξαιρετικές ήταν οι εμφανίσεις των αθλητών μας στα 5000μ Μάριου Φασόη με χρόνο 20.49 και Ελευθέριου Διαμαντόπουλου με χρόνο 22.38! Στα 5000μ και ο Γιάννης Τζαμανής (27.14) η Μαρία Δαουτίδη (27.30),

ο Στράτος Καππές (28.48), η Άννα Αντωνοπούλου (29.47), η Αφροδίτη Τζάνη (34.46) και η Ευαγγελία Αντζουλάτου (34.47)!

Πολλά συγχαρητήρια και στους μικρούς μας αθλητές που έλαβαν μέρος στον παιδικό, μη χρονομετρημένο, αγώνα των 1000μ. και τερμάτισαν νικητές γιατί ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ… όποιος βρίσκεται στη γραμμή εκκίνησης!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr