Η Ακαδημία στίβου ''Πνοή'' απόκτησε Ύμνο

Την Κυριακή 10/11/2019 η ακαδημία μας βίωσε μια ξεχωριστή και άκρως συγκινητική εμπειρία που ήταν η ηχογράφηση του ύμνου μας! Οι αρχές και οι αξίες του αθλητισμού παράλληλα με την αγάπη και στήριξη των μελών μας αποτέλεσαν για εμάς έμπνευση να δημιουργηθεί ο ύμνος της Πνοής που πλέον θα μας συνοδεύει! Με υπομονή, επιμονή και πνεύμα συνεργασίας, οι αθλητές μας ‘’έβαλαν τα δυνατά τους’’ για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους αθλητές μας που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το μουσικό κάλεσμα και σαν ομάδα με μια πνοή αλλά και ο καθείς ξεχωριστά προσέδωσε τη δική του μοναδική χροιά! Οι φωνές τους θα μας ταξιδεύουν πάντα και οι στίχοι θα μας καθοδηγούν: Φως κι αξία στην ψυχή είν’ ο στίβος της ζωής… είναι η ισότητα, η άμιλλα, η συμμετοχή… τα εμπόδια υπάρχουν για να τα ξεπερνάμε με το πνεύμα, με το σώμα, με ψυχή και με καρδιά… Πιο γρήγορα στους δρόμους, πιο δυνατά στις ρίψεις, πιο ψηλά στα άλματα… αξία έχει η προσπάθεια, οι ιδέες, οι αξίες και τα ιδανικά… όνειρα να χτίζουμε, γι΄ αυτά να αγωνίζομαι…

Ευχαριστούμε από καρδιάς, την Καθ. Μουσικής και μέλος της Πνοής, Κα Διονυσία Ολιβώτου που έγραψε τους στίχους και τη μουσική του ύμνου μας καθώς και τον Καθ. Μουσικής Κο Δημήτριο Νικολάου για την πολύτιμη βοήθειά του στην ηχογράφηση και την τελική επεξεργασία του ήχου.

Ευχαριστούμε τέλος και το Πνευματικό Αθλητικό και Κοινωνικό Κέντρο του Δήμου μας για την παραχώρηση της αίθουσας του Τρικούπειου.

Εκ της Διοικήσεως

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr