Σε Προπονητική Ημερίδα του ΣΕΓΑΣ η «Πνοή»

Μια σπουδαία εμπειρία στο ενεργητικό της ακαδημίας στίβου ΠΝΟΗ ήταν, η συμμετοχή μας στην Προπονητική Ημερίδα Κλειστού Στίβου που διεξήχθη το Σάββατο 01/02/2020 στην Πάτρα. Μια καλά οργανωμένη αθλητική συνάντηση 30 περίπου σωματείων κλασικού αθλητισμού που έδωσε στους αθλητές – τριές μας την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, απέναντι σε αξιόλογους αντιπάλους-συναθλητές.

Πολύ καλή ήταν, η εμφάνιση του αθλητή μας Στράτου Καππέ στο άλμα εις μήκος που κατάφερε να διαχειριστεί ορθά το αγωνιστικό στρες - καθώς συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνες Σέγας -και να κατακτήσει την 8η θέση με άλμα 5.00μ στους συνολικά 19 συμμετέχοντες αθλητές της κατηγορίας του! Αξιόλογη και η επίδοση της σπρίντερ αθλήτριά μας Άννας Αντωνοπούλου στην κούρσα των 60μ με χρόνο 9.17 που κέρδισε την 6η θέση στην κατάταξη σε σύνολο 21 αθλητριών της κατηγορίας της (Κ14). Η Ευαγγελία Αντζουλάτου και η Σωτηρία Φιλιπποπούλου με συγκέντρωση και επιμονή προσπάθησαν να βελτιώσουν την ατομική τους επίδοση στο άλμα εις μήκος.

Συγχαρητήρια στην εφηβική αποστολή της ομάδας μας για τη συμμετοχή τους και την αγωνιστικότητά τους σε αυτό το υψηλού επιπέδου meeting!

Ο έφηβος που αθλείται και αγωνίζεται διοχετεύει με τον καλύτερο τρόπο την ενέργειά του… απομακρύνεται από επιβλαβείς συνήθειες… ωριμάζει ψυχολογικά γιατί μαθαίνει να διαχειρίζεται με ψυχραιμία τη νίκη αλλά αποκτά και μεγαλύτερη ανοχή στη ματαίωση. Η ήττα γίνεται κομμάτι της καθημερινότητας και δεν τον αποθαρρύνει στην προσπάθειά του να επιτύχει. Εφόσον έρχεται συχνά και άμεσα αντιμέτωπος με την πιθανότητα να χάσει, τα δυσάρεστα συναισθήματα του φόβου, του θυμού, του άγχους, η δυσκολία γίνεται αυτό που πάντα ήταν: αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr