Η Ακαδημία Στίβου ''Πνοή'' σε στιγμές χαλάρωσης και δημιουργικού παιχνιδιού

Η Ακαδημία Στίβου ΠΝΟΗ με 10μελή αντιπροσωπεία συμμετείχε το πρωινό της Κυριακής 16/2/2020 σε κινητικά διαδραστικά παιχνίδια που υλοποιήθηκαν, στην κεντρική πλατεία της πόλης, στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Οι πρωτότυπες δραστηριότητες κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον και το κέφι των παιδιών προσφέροντας άφθονο γέλιο. Τα παιδιά γελάνε πολύ- περισσότερες από 400 φορές τη μέρα- σε αντίθεση με έναν ενήλικα που γελάει κατά μέσο όρο 15 φορές τη μέρα. Ξεπεράσαμε και αυτόν τον αριθμό!!!

Πολλές φορές, οι ενήλικες ξεχνάμε την αξία του παιχνιδιού και το θεωρούμε σπατάλη χρόνου. Ωστόσο, η σημασία του παιχνιδιού έχει γίνει αντικείμενο πολλών ερευνών και έχει ευρύτερα αποδειχθεί ότι, το παιχνίδι δεν είναι απλά μια ευχάριστη δραστηριότητα με την οποία τα παιδιά ασχολούνται μόνο και μόνο επειδή την απολαμβάνουν, αλλά είναι το πιο σημαντικό μέσο για τη σωματική, γνωστική, συναισθηματική και κοινωνική τους ανάπτυξη. Γι΄ αυτό το λόγο συμπεριλαμβάνεται και στα βασικά δικαιώματά του παιδιού.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας για τη συμμετοχή!

Και του χρόνου!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr