Η πρόταση του ΝΟΜ για προπονητικό κωπηλατοδρόμιο (pics)

Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, ο ΝΟΜεσολογγίου από το 2006 φιλοξενεί Ελληνικές και  ξένες  αποστολές  canoe kayak στις εγκαταστάσεις του .

Οι ομάδες αυτές επιλέγουν τη λιμνοθάλασσα μας για πολυήμερα προπονητικά κοινόβια. Δυστυχώς μέχρι και σήμερα οι σχετικές υποδομές είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες!!

Σήμερα επιτέλους είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε την πρώτη αποτύπωση της πρότασης μας σχετικά με το προπονητικό κωπηλατοδρόμιο που σχεδιάζουμε στο δίαυλο που βρίσκεται πίσω από το χώρο της Μαρίνας Μεσολογγίου.

Ο σχεδιασμός και η αποτύπωση του πλάνου μας έγινε σε συνεργασία με την Μεσολογγίτισσα Αρχιτέκτονα Θεώνη Ζόμπολα, κάτοικο Αθηνών, που στη πρότασή μας απάντησε αμέσως θετικά και εργάστηκε αφιλοκερδώς.

Ο ΝΟΜεσολογγίου με συντονισμένες ενέργειες και συνεργασίες  σύντομα θα έχει ολοκληρωμένη πρόταση και μελέτη, ώστε να προχωρήσει η επόμενη φάση της υλοποίησης.  

Για το ΝΟΜεσολογγίου το προπονητικό κωπηλατοδρόμιο στο δίαυλο Μεσολογγίου - Αιτωλικού θεωρείται στρατηγικό έργο, πολύτιμη υποδομή και προίκα για την περιοχή.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr