Η ''Πνοή'' στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων

Η ΠΝΟΗ ολοκληρώνει, με τον καλύτερο τρόπο, το φετινό αγωνιστικό της κύκλο με μια σπουδαία εμφάνιση από τον αθλητή μας Ελευθέριο Διαμαντόπουλο στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ18.

Το Σάββατο 04/07/2020 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο στην Πάτρα αθλητές-τριες από 25 σωματεία Κλασικού Αθλητισμού της Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Βόρειας Πελοποννήσου ‘’μέτρησαν τις δυνάμεις τους’’. Σε καλή προπονητική κατάσταση ο αθλητής μας, κατάφερε με την 1η του προσπάθεια, με άλμα στα 5.48, να ‘’πιάσει’’ το όριο βαθμολόγησης (5.40) που ήταν και ο στόχος του και να περάσει με άνεση στον τελικό του μήκους. Κατετάγη 5ος στην τελική κατάταξη με τελικό άλμα στα 5.62!

Πολλά συγχαρητήρια και στον αθλητή μας Στέλιο Βενέρη, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη σφαιροβολία.

Στον στίβο, νικάς τους «αντιπάλους» σου χωρίς να χρειάζεται καν να τους αγγίξεις… ο πραγματικός σου αντίπαλος είναι η μεζούρα, ο πήχης και το χρονόμετρο… ο πραγματικός σου αντίπαλος είναι ο ίδιος σου ο εαυτός!

Εκ της διοικήσεως

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr