Με απόλυτη επιτυχία ο 7ος Κωπηλατικός Μαραθώνιος

Για 7η συνεχή χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου διοργάνωσε το κωπηλατικό μαραθώνιο της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου - Αιτωλικού. Η δράση(εν μέσω covid ), ήταν απόλυτα επιτυχής με ανέλπιστα πολλές συμμετοχές. Συγκεκριμένα 50 αθλητές - ακτιβιστές , κωπηλάτησαν 13 Χλμ ή 7,2 ΝΜ από την ανατολική παραλία του Αιτωλικού έως το λιμάνι Μεσολογγίου.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το μοναδικό οικοσύστημα της λιμνοθάλασσας αλλά και να δουν τις ανθρώπινες παρεμβάσεις που το αλλοιώνουν. Ο κωπηλατικός μαραθώνιος της λιμνοθάλασσας είναι μια ανοιχτή ναυταθλητική γιορτή  για όλους . Μπορούν να συμμετέχουν όλες οι ηλικίες, κατηγορίες με οποιοδήποτε τύπο κωπήλατου σκάφους. Ο σκοπός της δράσης είναι να προβληθούν τα αθλήματα του canoe-kayak –sup και τα πληρώματα τους να γνωρίσουν τη λιμνοθάλασσα.

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου, το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου και τους παρακάτω χορηγούς της εκδήλωσης: Τη ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ, τα καταστήματα εστίασης AL VENTO, MAREA, ΖΕΦΥΡΟΣ, ΠΕΛΛΑΔΑ, τον επιχειρηματία Σπύρο Σακκέτο και την εταιρεία μεταφορών  Χρήστος Τσαντόπουλος.

Επίσης  ευχαριστούμε τα μέλη μας, τους εθελοντές μας και φυσικά όλους όσους συμμετείχαν, ραντεβού του χρόνου.  

Σχετικά με το τμήμα canoe kayak σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί όλο το χρόνο στη Κλείσοβα Πληρ. Εγγραφές 6989835075 και το τμήμα ιστιοπλοΐας με σκάφη optimist θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 31 Αυγούστου πληρ.6974271607.  

Το ΔΣ του ΝΟΜεσολογγίου.   

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr