Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ στις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΝΟΗ ξεκινούν!

Αγαπητοί γονείς και παιδιά, οι εγγραφές για το Στίβο του Αθλητικού Συλλόγου ΠΝΟΗ  Μεσολογγίου ξεκινούν! Η Ακαδημία μας, στα 3 χρόνια λειτουργίας της, έχει λάβει μέρος σε 40 περίπου αγώνες (επίσημους αγώνες του Σέγας και μαζικού αθλητισμού) και πολλές δράσεις αθλητικού περιεχομένου (επιμορφωτικές συναντήσεις διατροφής, εκδρομές στη φύση, διαδραστικά παιχνίδια, προβολές ταινιών, ηχογράφηση ύμνου κ.α). Έπειτα από μια επιτυχημένη και δημιουργική τριετία με δυναμικό 65 αθλητών-τριών, θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να προσφέρουμε στη νεολαία της πόλης μας μια υγιή διέξοδο, καλλιεργώντας στο μέγιστο βαθμό τις σωματικές, ψυχικές και πνευματικές ικανότητες των αθλητών-τριών μας. Η ακαδημία μας, μέλος του ΣΕΓΑΣ, ανιχνεύει αθλητικά ταλέντα και διατηρεί και αγωνιστικό τμήμα δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές-τριές της να βιώνουν μοναδικές εμπειρίες εκπροσωπώντας  την πόλη μας  σε Διασυλλογικούς και Πανελλήνιους αγώνες!

Ο κλασικός αθλητισμός (στίβος) είναι ένα ατομικό άθλημα, ανοικτού χώρου που βοηθά το παιδί να κατακτήσει τις βασικές ανθρώπινες κινήσεις (βάδισμα, τρέξιμο, άλμα και ρίψη). Αποτελεί τη βάση για όλα τα αθλήματα γι’ αυτό και θεωρείται ο βασιλιάς των σπορ! Στόχος μας είναι, η σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών με προπονητικά πλάνα προσαρμοσμένα στην ηλικία του κάθε αθλητή.

Περιμένουμε με χαρά να μεγαλώσει η οικογένεια της Πνοής με αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-16 ετών και μαζί να ταξιδέψουμε στο συναρπαστικό κόσμο του Κλασικού αθλητισμού.  Υπεύθυνη των ακαδημιών Στίβου είναι, η Κα Σταθακοπούλου Μαρία, Καθ. Φυσικής Αγωγής με πολύχρονη εμπειρία στην Εκπ/ση, Δίπλωμα Ειδικότητας στον Κλασικό Αθλητισμό (Στίβο), άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Προπονητή Α’ κατηγορίας και Μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία.

Οι προπονήσεις ξεκινούν την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του συλλόγου μας στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου, τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Δευτέρα: 07/09/2020 και ώρες 19:00-21:00, Τρίτη: 08/09/2020 και ώρες 19:00-21:00 .

Εγγραφές θα γίνονται και στις κάτωθι ώρες των προπονήσεων.

ΤΜΗΜΑ 1: ΤΡΙΤΗ 4-5μμ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4-5μμ  ΣΑΒΒΑΤΟ: 10-11μμ

(ηλικίες Α΄,Β΄,Γ’ τάξεις Δημοτικού)

ΤΜΗΜΑ 2: ΤΕΤΑΡΤΗ 4-5μμ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5-6μμ ΣΑΒΒΑΤΟ 11-12μμ

(ηλικίες Δ΄,Ε΄, ΣΤ΄τάξεις)

ΤΜΗΜΑ 3: ΤΡΙΤΗ 5-6μμ ΤΕΤΑΡΤΗ 5-6 μμ ΣΑΒΒΑΤΟ 12-1μμ

(ηλικίες Α΄Γυμνασίου έως και Β΄Λυκείου)

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη των Ακαδημιών καθημερινά 18.00 - 21.00 στο τηλ.: 6936630382.

Μάθετε περισσότερα για εμάς στη σελίδα μας στο fb: Στίβος ΠΝΟΗ Μεσολογγίου

Καλή αθλητική χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία!

Εκ της Διοικήσεως

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr