ERE3ATHLON: Ο «Ιανός» μετέθεσε τους αγώνες για μια εβδομάδα

Οι αγώνες στην Ερέτρια θα διεξαχθούν το άλλο Σαββατοκύριακο (26-27 Σεπτεμβρίου)

Οι φορείς της Πολιτείας μετέθεσαν κατά μια εβδομάδα τους αγώνες ERE3ATHLON. Το κορυφαίο τριαθλητικό αθλητικό γεγονός για το 2020, δεν θα διεξαχθεί αύριο (19/09) και μεθαύριο (20/09) στην Ερέτρια, όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά το άλλο Σαββατοκύριακο (26-27 Σεπτεμβρίου).

Αιτία της μετάθεσης της διοργάνωσης ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός» που «χτυπάει» από σήμερα την χώρα μας και η κυβέρνηση και το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας προέτρεψαν τους φορείς σε αναβολή όλων των υπαίθριων εκδηλώσεων.

«Από πλευράς μας δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Την απόφαση την πήραν οι φορείς της Πολιτείας κι εμείς θα τους ακολουθήσουμε. Τα προβλήματα βέβαια που δημιουργούνται είναι πολλά, αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Παράταση λοιπόν για μια εβδομάδα και είμαι σίγουρος ότι επόμενο Σαββατοκύριακο (26-27/09) θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε μοναδικές αθλητικές στιγμές», δήλωσε ο διοργανωτής του event Νίκος Σημαντήρας.

Να θυμίσουμε ότι συνδιοργανωτές του ERE3ATHLON είναι ο Δαφνηφόρος Απόλλων, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ερέτριας, ο Δήμος Ερέτριας και φυσικά ο Κολυμβητικός Σύλλογος Επιλέκτων (SwimmingClub.gr).

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει: