Υπέρ της μετεγκατάστασης του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου ο Ν.Ο.Μ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Ο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Tο Λιμεναρχείο Μεσολογγίου, έχει αποδείξει σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία την προσήλωσή του στο καθήκον αλλά και την ειλικρινή του διάθεση για συνεργασία με τοπικούς φορείς με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής μας. Ως Ναυτικός Όμιλος οφείλουμε να εκφράσουμε δημοσίως τις ευχαριστίες μας για την άψογη συνεργασία, την άμεση ανταπόκριση του Λιμεναρχείου σε αιτήματά μας και τις οδηγίες που μας παρέχει, επικουρώντας μας σε κάθε μας αθλητική δραστηριότητα, πάντοτε με καλή διάθεση και μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του. 

Αναγνωρίζοντας το δύσκολο και περίπλοκο έργο των οργάνων του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου είμαστε υποχρεωμένοι να ενώσουμε την φωνή μας και να συνδράμουμε με κάθε πιθανό τρόπο στο δίκαιο αίτημα του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου για μετεγκατάστασή του σε άλλο κτίριο που θα πληρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις, τόσο από άποψη χωρητικότητας, όσο και υγιεινής, προς προστασία των εργαζομένων του αλλά και προς προάσπιση του απαιτητικού έργου του, καθώς το υπάρχον κτίριο είναι παντελώς ακατάλληλο, ως ευκόλως αποδεικνύεται με μια απλή επισκόπηση. Άποψη του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου είναι ότι υπάρχουν λύσεις, εφόσον υπάρχει καλή διάθεση προς συνεργασία, λαμβανομένων ασφαλώς υπ’ όψιν όλων των αναγκών της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της. 

Το ΔΣ του ΝΟΜεσολογγίου 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr