Διάκριση για την Μεσολογγίτισσα Ανδριάνα Λυκούδη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Πρώτη συμμετοχή και διάκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της μεγάλης κατηγορίας, Ανδρών και Γυναικών για την Λυκούδη Ανδριάνα του Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης.

Την Παρασκευή το πρωί 12/2 έτρεξε 60μ., κάνοντας ατομικό ρεκόρ με 7,95 και για λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου δεν κατάφερε να περάσει στον απογευματινό τελικό.

Το Σάββατο το πρωί 13/2 έτρεξε και 200μ. σε μια πολύ δυνατή κούρσα κάνοντας χρόνο 26,30 που της έδωσε το δικαίωμα να αγωνιστή στον απογευματινό τελικό, όπου και κατέλαβε τελικά την δέκατη θέση πανελλαδικά.

Να τονίσουμε εδώ ότι τόσο στα 60μ. όσο και στα 200μ. συμμετείχαν όλα τα μεγάλα ονόματα του γυναικείου σπριντ στην Ελλάδα. Η συμμετοχή της Ανδριάνας στον τελικό των 200μ. αποτελεί διάκριση και επιτυχία για εκείνη, ενώ είναι κάτι πολύ καλό για τον Στίβο της πόλης του Μεσολογγίου.

Ο προπονητής της Ερωτόκριτος Νικολόπουλος με ανάρτηση του στο προσωπικό προφίλ στο Facebook θέλησε να πει «Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στην Ανδριάνα, δηλώνοντας ικανοποιημένος ως προπονητής της, ενώ της ευχήθηκε υγεία και καλή συνέχεια».