Πρωτιά για Καρέτσο στον 1ος Ημιμαραθώνιο Άρτας στα 5χλμ.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος Ημιμαραθώνιος Άρτας «Ο Δρόμος του Γιοφυριού» όπως και η εκδήλωση Βράβευσης Αθλητών του Δήμου Αρταίων που έχουν διακριθεί για τις αθλητικές τους επιτυχίες.

Σημείο εκκίνησης του αγώνα δρόμου ήταν η πύλη του Κάστρου της Άρτας με τερματισμό την πλατεία Εθνικής Αντίστασης και η διαδρομή που ακολουθήθηκε περιλάμβανε όλα τα ιστορικά μνημεία και αξιοθέατα της πόλης για τις διαδρομές των 21,1 χλμ και 5 χλμ.

Οι μαθητικοί αγώνες των 2000 μ. και 1000 μ. είχαν μεγάλη απήχηση στους μαθητές, με αφετηρία την πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδά του θα κατατεθούν στο Ταμείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου προς ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

Στον αγώνα του ημιμαραθωνίου αποστάσεως 21,1 χλμ., συμμετείχαν 400 δρομείς, γνωστοί αθλητές, αλλά και απλοί πολίτες, ολοκληρώθηκε με νικητή τον Μιχάλη Παρμάκη του συλλόγου Δρομέων «NORTH FACE TEAM», με χρόνο 01.11.18, για τους άντρες και για τις γυναίκες νικήτρια ήταν η Λαμπρινή Λιούτα με χρόνο 01.36.16.

Στις άλλες κατηγορίες: στα 5.000 μέτρα, στον οποίο συμμετείχαν 460 δρομείς, νικητές για τους άνδρες αναδείχτηκαν οι: Καρέτσος Ιωάννης του « Συλλόγου Δρομέων Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου, Κεχαγιάς Χρήστος του συλλόγου «RUNNING TEAM Κεχαγιάς» και ο Γκιάγκας Φώτης του «Συλλόγου Δρομέων Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς», ενώ για τις γυναίκες νικήτριες αναδείχτηκαν οι: Ζήση Ευαγγελία, Γεωργονίκου Αγγελική και η Κάτσενου Γεωργία του συλλόγου «Φίλανδρος». Στους μαθητικούς αγώνες συμμετείχαν περίπου 400 μαθητές από σχολεία της περιοχής μας.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των αγώνων.

epiruspost.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr