Τσιλίδης, Ζauri και Κράνης στο ‘Max Fight’ της Βουλγαρίας στις 2 Αυγούστου!


 

Τριπλή ελληνική αποστολή θα αγωνιστεί στην επόμενη ΜΜΑ διοργάνωση 'MAX Fight' που θα πραγματοποιηθεί στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας στις 2 Αυγούστου.

Αρχικά ο Γιώργος Τσιλίδης της Hellas Top Team - CSW με προπονητή τον Δημητρίου Δημήτρη θα διαγωνιστεί στα -70 κιλά με έναν από τους καλύτερους Βούλγαρους αθλητές, τον Tihomir "the Bulgarian Lion" Blagovestov .

Επίσης ο Zauri "The monster" της Atos Greece με προπονητή τον Μποτώνη Γιάννη εναντίον του γνωστού στο ελληνικό κοινό Dean Topalski στα -84 κιλά . Ο Topalski είχε στο ίδιο promotion αντιμετωπίσει τον Πέτρο Βαρδάκα.

Τέλος ο Γιάννης Κράνης από ΜΜΑ Αγρινίου με προπονητή τον Καψιμάλη Γιώργο στα -70 κιλά θα παίξει εναντίον του Nikolai Nikolov αθλητή που είχε κερδίσει ο Αλέξης Σαββίδης σε προηγούμενη διοργάνωση .

Η ελληνική αποστολή οργανώθηκε για ακόμα μία φορά από τον Δημήτρη Δημητρίου που διατηρεί συνεχή συνεργασία με τους Βούλγαρους διοργανωτές .

Πηγή

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr