Οι ποδηλάτες Δ. Κουρμπέτης, Σ. Παπαδόπουλος οι νικητές στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

 

Έντονος συναγωνισμός και πολύ θέαμα στο 1stLeonTrophy του ΠΟ Βέλος

Ο Δημήτρης Κουρμπέτης του Π.Ο. Βέλος, στην κατηγορία ανδρών – εφήβων και ο Σταύρος Παπαδόπουλος στην openκατηγορία, ήταν οι δύο μεγάλοι νικητές, του διαφορετικού αγώνα ποδηλασίας που διοργανώθηκε, το περασμένο Σαββατοκύριακο (25-26/07) στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, με την ονομασία «1stLeonTrophy».

Οι αγώνες διεξήχθησαν από τον Ποδηλατικό Όμιλο Βέλος, με απόλυτη οργανωτική επιτυχία, για πρώτη φορά μέσα στην πίστα του Αυτοκινητοδρομίου και οι αθλητές κατηγορίας Ανδρών-Εφήβων και Open 30+ που είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν, δοκίμασαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία σε ένα διαφορετικό είδος ποδηλασίας που απαιτούσε ιδιαίτερες αγωνιστικές ικανότητες. Γρήγορες κούρσες, έντονος συναγωνισμός και γερά τζαρτζαρίσματα κάτω από υψηλές θερμοκρασίες που καταπόνησαν ακόμη περισσότερο τους αθλητές και ικανοποίησαν  τους θεατές που βρέθηκαν στο χώρο των αγώνων.

Στην κατηγορία των Ανδρών-Εφήβων νικητής ύστερα από τα τρία αγωνίσματα πόντων, scratch και elimination αναδείχθηκε ο αθλητής του ΠΟ Βέλος Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Κουρμπέτης παίρνοντας δύο 1ες και μία 2η θέση στα αντίστοιχα επιμέρους αγωνίσματα, δεύτερος αναδείχθηκε ο έφηβος αθλητής του διοργανωτή συλλόγου Παύλος-Στέργιος Σελιβάνωφ  και τρίτος ο Χρήστος Δέλλιος από τα 1000 Δένδρα Θεσσαλονίκης.

Στην Open κατηγορία, ο Σταύρος Παπαδόπουλος της φιλοξενούμενης ομάδας Δόξας Σταυρούπολης Ξάνθης επιβλήθηκε μετά από σκληρή αναμέτρηση με τον Σπύρο Γεωργάκη του ΠΟ Βέλος, με τον οποίο ναι μεν ισοβάθμησε καθώς ύστερα από ισοβαθμία κατέκτησε την πρώτη θέση με διαφορά καλύτερων τερματισμών. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Χρυσοχοΐδης  ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση.

Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών κατηγοριών την σκυτάλη πήραν οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του αθλήματος που διασκέδασαν και απόλαυσαν μια οικογενειακή δράση στο περίφημο Family Race. Τα ζευγάρια που έδωσαν το παρόν, αποτελούμενα από Γονιό-παιδί, αδέλφια ή Συζύγους κλήθηκαν να διανύσουν μια στροφή της πίστας ο καθένας, δίνοντας την σκυτάλη ο ένας στον άλλο με στόχο την επίτευξη του μικρότερου χρόνου για την ανάδειξη του νικητή. Πανέμορφες εικόνες από μικρά παιδάκια που ξεχύθηκαν ενθουσιασμένα στην καυτή άσφαλτο και αγωνίστηκαν μαζί με τον μπαμπά ή τη μαμά για την νίκη και δημιούργησαν ενθουσιασμό στους παρευρισκόμενους, κερδίζοντας τον θαυμασμό και το χειροκρότημά τους.

Νικητές ήταν όλοι οι συμμετέχοντες και οι βραβεύσεις που έγιναν για το τυπικό της διαδικασίας, χώρισαν τους διαγωνιζόμενους  στις ηλικιακές κατηγορίες 50+ και 50- λαμβάνοντας υπόψη το άθροισμα των ηλικιών των μελών του κάθε ζεύγους..

Στον χώρο του Αυτοκινητοδρομίου λειτούργησε έκθεση τοπικών προϊόντων και δόθηκε παράσταση από την ομάδα ΒΜΧ Ride On, για τους θεατές των αγώνων.

Τις  απονομές στους νικητές έκαναν, ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών Θεόδωρος Αραμπατζής, ο Πρόεδρος της ΛΑΜΣ Γεώργιος Βουδούρης, το μέλος του Δ.Σ της ΛΑΜΣ Στέργιος Κωνσταντίνου, η πρόεδρος του  ΠΟ Βέλος Κάτια Δάκου,  το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Leon Trophy Παρίσης Ιωαννίδης, η Γενική Γραμματέας του ΠΟ Βέλος Στέλλα Ρακιτζοπούλου και ο Τεχνικός Διευθυντής του αγώνα Κώστας Γεωργιάδης.

Ο διοργανωτής σύλλογος ΠΟ Βέλος, ευχαρίστησε τον μεγάλο χορηγό των αγώνων, το «Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών», για την παραχώρηση χρήσης της εκπληκτικής πίστας που κοσμεί τον Νομό Σερρών, όλες τις τοπικές επιχειρήσεις που στήριξαν ενεργά την διοργάνωση και πάνω απ' όλα τους αθλητές και τους συνοδούς τους που μας τίμησαν με την παρουσία τους προσερχόμενοι από την Αθήνα, την Λάρισα, την Ξάνθη και την Θεσσαλονίκη και μας πρόσφεραν θέαμα και συγκινήσεις, δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για την καθιέρωση του αγώνα στο αγωνιστικό πρόγραμμα και στις καρδιές των φιλάθλων.

Τα τελικά αποτελέσματα συνοπτικά:

·        Γενική Κατάταξη ΑνδρώνΕφήβων

1) Κουρμπέτης Δημήτρης (ΠΟ Βέλος)

2) Σελιβάνωφ Παύλος-Στέργιος (ΠΟ Βέλος)

3) Δέλλιος Χρήστος (1000 Δένδρα)

·        Γενική Κατάταξη Όπεν 30+

1) Παπαδόπουλος Σταύρος (Δόξα Σταυρούπολης)

2) Γεωργιάδης Σπυρίδων (ΠΟ Βέλος)

3) Χρυσοχοΐδης Αλέξανδρος (ΠΟ Βέλος)

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr