Θερινό Πρωτάθλημα Διάθλου,αύριο Κυριακή στο Μέτσοβο


Στο Μέτσοβο ξεκινάει αύριο Κυριακή (06/09) με το Θερινό Πρωτάθλημα 2015 με τον αγώνα Διάθλου με τρέξιμο για όλες τις κατηγορίες. Αγώνας που θα γίνει στις Πολιτσές Μετσόβου, στην θέση Βλάχα, από τις 1 το μεσημέρι, έως τις 6 μ.μ. περίπου. 

«Είμαστε έτοιμοι για ένα ωραίο αγώνα. Τα τελευταία χρόνια προσπαθούμε να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο στην ανάπτυξη του Διάθλου και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Οι συμμετοχές είναι περισσότερες από 40, από 6 σωματεία και θέλω να πιστεύω ότι θα μείνουν όλοι απόλυτα ευχαριστημένοι. Άλλωστε ο χώρος που θα γίνει ο αγώνας είναι πράγματι εντυπωσιακός», είπε ο πρόεδρος του ΕΟΣ Μετσόβου Απόστολος Παπάσης.

Για τον αγώνα μίλησε και ο Στέργιος Κασσάρος, πρόεδρος τουριστικής προβολής του Δήμου Μετσόβου, του οποίου είναι μέλος του ΔΣ:

«Το Μέτσοβο έχει σημαντική παράδοση στα αθλήματα της χιονοδρομίας και δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά από το δίαθλο. Από την πλευρά του Δήμου κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο, προσφέροντας έναν νέο πολύ καλό αθλητικό χώρο, στην θέση Πλάκα όπου και θα αγωνισθούν οι συμμετέχοντες. Όλοι μας προσπαθούμε για το καλύτερο στην περιοχή μας».

- Προετοιμασία στο παγετώνα του Χίντερτουξ της Αυστρίας, για περίπου δέκα ημέρες, πραγματοποιεί η εφηβική ομάδα των Αλπικών. Η ελληνική αποστολή βρίσκεται εκεί από προχθές Πέμπτη (03/09) και σ’ αυτήν μετέχουν οι αθλητές Κατερίνα Τζιούφα (ΓΡΕ), Αναστασία Μάντσιου (ΝΑΟ), Βασίλης Μάντσιος (ΝΑΟ), Αρίστη Κυρίτση (ΕΣΠ), Σωκράτης Τοπαλίδης (ΕΣΠ),  Εμμανουήλ Ζωγράφος (ΝΑΟ), Ευδοκία Μποσμαλή (ΝΑΟ) και Αλεξάνδρα Πασχάλη (ΝΑΟ) και ο ομοσπονδιακός προπονητής Μιχάλης Ζουράρης.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr