Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση Κολυμβητικής Ακαδημίας Γυμναστικού Ομίλου Μεσολογγίου 2015 (photo)

Δελτίο Τύπου: Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση Κολυμβητικής Ακαδημίας Γυμναστικού Ομίλου Μεσολογγίου 2015

Η Ακαδημία Κολύμβησης του Γ.Ο.Μεσολογγίου το Σάββατο 5  Σεπτεμβρίου2015, στο κατάστημα «ZPLAZ» στο λιμάνι Μεσολογγίου πραγματοποίησε μια λαμπρή αποχαιρετιστήρια  εκδήλωση, ολοκληρώνοντας έτσι τον κύκλο της λειτουργίας της για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι. Γονείς, φίλοι και συγγενείς των μικρών κολυμβητών απόλαυσαν τα κατορθώματα των παιδιών τους σε μια μικρή επίδειξη στα νερά της πισίνας και τα χειροκρότησαν όταν ο σύλλογος τους έκανε απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων και μεταλλίων.

Ο Γ.Ο. Μεσολογγίου σε συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Ερωτόκριτο Νικολόπουλο, διοργάνωσε με επιτυχία για τρίτο συνεχές καλοκαίρι μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης, τα οποία αφορούσαν παιδιά ηλικίας 4-14 ετών. Στα μαθήματα, που ξεκίνησαν τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου2015, συμμετείχαν 95 περίπου παιδιά, που είχαν την ευκαιρία να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην κολύμβηση ή να βελτιώσουν τις κολυμβητικές τους δεξιότητες, υπό την καθοδήγηση ειδικευμένων καθηγητών φυσικής αγωγής με μεγάλη προπονητική εμπειρία.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι τοπικές αρχές της πόλης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων, οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει την πρωτοβουλία αυτή από το ξεκίνημά της. Μεταξύ αυτών, η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Βίκυ Κώτση, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Μπουσμπουρέλης, ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Βασίλης Σπυρόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Αναστάσιος Σκαρμούτσος και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσολογγίου κ. Άντζελα Καζαντζή. Ακόμη το παρόν έδωσε ο Λιμενάρχης Μεσολογγίου κ. Σακιριανός Ιωάννης, που ως παλιός υδατοσφαιριστής στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται για την ανάπτυξη της κολύμβησης και υδατοσφαίρησης στο Μεσολόγγι.

Ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών σε ανθρώπους που υπήρξαν καταλύτες για την ανάπτυξη και καθιέρωση του θαλάσσιου αθλητισμού στην πόλη του Μεσολογγίου, καθώς και σε όσους συνέβαλαν τα μέγιστα στην υλοποίηση της Κολυμβητικής Ακαδημίας.

Πιο συγκεκριμένα, τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον κ. Δημήτριο Μαντζουράτο για την προσφορά του στην καθιέρωση και εξέλιξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, καθώς και στον κ. Ιωάννη Θεοδωράκη για την μακρόχρονη προσφορά του στο ίδιο άθλημα. Ο Γ.Ο. Μεσολογγίου τίμησε, επίσης, τους γυμναστές και προπονητές κολύμβησης, κ. Παναγιώτα Δάβουλου και κ. Ευθύμιο Ρόμπολα, για τη συνεισφορά τους στη δημιουργία κολυμβητικού τμήματος, ενώ τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στον ιδιοκτήτη του καταστήματος «Z’ PLAZ»κ. Κοντογιώργο Νίκο, στην πισίνα του οποίου πραγματοποιούνται οι προπονήσεις των παιδιών.

Τα μαθήματα αποτελούν μια εποικοδομητική και διασκεδαστική δραστηριότητα, που όχι μόνο ψυχαγωγεί και κοινωνικοποιεί τα παιδιά, αλλά τα βοηθά σημαντικά στην εξοικείωσή τους με το νερό και με τους κανόνες ασφαλείας στη θάλασσα και το χώρο της πισίνας, σημαντικό εφόδιο για κάθε μελλοντικό κολυμβητή. Μετά το  τρίτο καλοκαίρι επιτυχημένης λειτουργίας της Ακαδημίας  έχουν μπεί πλέον οι βάσεις, ώστε από το 2016 να αρχίσει η σταδιακή συμμετοχή σε αγώνες κάνοντας αισθητή την παρουσία του Μεσολογγίου στα αθλήματα του υγρού στοιχείου, όπως παλιότερα.

Η σημαντική προσφορά του κ. Ερ. Νικολόπουλου, οι γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, τα ίδια τα παιδιά, με την καθολική συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και οι γυμναστές μας κ. Ρόμπολας Ευθύμιος και κ. Δάβουλου Γιώτα, που με ζήλο έφεραν εις πέρας το έργο τους, αποτέλεσαν τους βασικούς παράγοντες καθιέρωσης της Ακαδημίας Κολύμβησης, παρά τη μικρή διάρκεια ζωής της. Ευχαριστούμε τον καθένα ξεχωριστά και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε και μελλοντικά να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr