Με Δεκαέξι συµµετοχές σε αγώνα στα Γιάννενα οι «Δροµείς Ι.Π. Μεσολογγίου»

Όπως πολλάκις έχει γράψει η ΑΙΧΜΗ, η αγάπη για το τρέξιµο που πανελλαδικά έχει λάβει µαζικές διαστάσεις έχει εξαπλωθεί και στην πρωτεύουσα της Αιτ/νίας το Μεσολόγγι, µε ολοένα και περισσότερους ερασιτέχνες δροµείς να δοκιµάζουν την τύχη τους και σε επίσηµους αγώνες µε κίνητρο πρωτίστως τη χαρά της συµµετοχής.

Στην δροµική παρέα του Μεσολογγίου προστίθενται δειλά - δειλά νέα µέλη.

Στην όµορφη πρωτεύουσα της Ηπείρου τα Γιάννενα την περασµένη Κυριακή 27 Σεπτεµβρίου στήθηκε για ακόµη µια χρονιά (9η) µια γιορτή του µαζικού αθλητισµού µε προσκεκληµένους εκατοντάδες αθλητές – τριες. Ο αγώνας περιελάµβανε δύο διαδροµές 10 χλµ. και 30 χλµ. (ο γύρος της λίµνης).

Η δροµική παρέα του συλλόγου «Δροµείς Ι.Π. Μεσολογγίου» ταξίδεψε στα Γιάννενα µαζί µε τον σύλλογο Δροµέων Υγείας Αγρινίου µε λεωφορείο (συνολικά 35 άτοµα).

Ο Σύλλογος Δροµέων Ι.Π. Μεσολογγίου εκπροσωπήθηκε στους αγώνες από 16 συνολικά αθλητές.

Στον αγώνα των 30 χλµ (Ο Γύρος τη λίµνης) που αποτελεί και ένα µεγάλο τεστ για τον κλασικό µαραθώνιο της Αθήνας (8 Νοεµβρίου) έτρεξαν οι παρακάτω επτά δροµείς (στο σύνολο 834): Ταλιαµπές Νίκος, Μακρής Γιώργος, Χασάνος Αντώνης, Αντωνόπουλος Δηµήτριος, Ράπτης Βασίλης, Μανιώτης Νίκος και Λαντζόπουλος Φάνης.

Στον αγώνα των 10 χλµ έτρεξαν οι παρακάτω εννέα δροµείς (στο σύνολο 346): Πλαστήρας Γιώργος, Μακρής Μάριος, Ράπτης Κων/νος, Μανωλάτος Αθανάσιος, Φασόης Θεόδωρος, Σιάσος Φίλιππος, Μεταξιώτης Δηµήτριος, Μπάκας Χρήστος και Μαυροµάτης Χαράλαµπος.

Εκτός όµως από την πολυπληθή παρουσία του ο Σύλλογος «Δροµείς Ι.Π. Μεσολογγίου» ανέβηκε και 2 φορές στο βάθρο των νικητών

Στις ηλικιακές τους κατηγορίες ο Νίκος Ταλιαµπές στα 30 χλµ (1 ώρα – 57 λεπτά – 34 δευτερόλεπτα!!!) 7ος στην γενική κατάταξη κατέκτησε το κύπελλο της δεύτερης θέσης στην ηλικιακή κατηγορία του ενώ στα 10 χλµ ο Δηµήτρης Μεταξιώτης (50 λεπτά και 56 δεύτερα) ήταν 3ος στην ηλικιακή κατηγορία.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

www.aixmi-news.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr