Δημ. Γυρούσης: «Πετυχημένη η συνάντηση Ανοικτών Επιτροπών στην Λάρισα»

Απονεμήθηκαν τα Κύπελλα στους Κυπελλούχους

«Ήταν μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση των συλλόγων. Έγιναν πολλές και καλές προτάσεις και μπήκαν οι βάσεις για μια πετυχημένη χρονιά για την Ελληνική Χιονοδρομία. Οι Ετήσιες Ανοικτές Τεχνικές Επιτροπές έχουν γίνει θεσμός για το άθλημά μας και η προσφορά τους είναι μεγάλη. Η Λάρισα μας φιλοξένησε για μια ακόμα χρονιά και ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Αγοραστός βρέθηκε στο πλευρό μας, υποστηρίζοντας την προσπάθειά μας».

Λόγια του προέδρου της Ομοσπονδίας Δημοσθένη Γυρούση, μιλώντας μετά την συνάντηση – εκδήλωση των Ετήσιων Ανοικτών Τεχνικών Επιτροπών Αλπικών Αγωνισμάτων, Βορείων και Χιονοσανίδας, που έγινε στην Λάρισα, στο κτίριο της Περιφέρειας.

Το παρών έδωσε και ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Αγοραστός που δήλωσε μεταξύ άλλων: «Εμείς από την πλευρά μας βοηθάμε όσο περισσότερο μπορούμε, σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή για την χώρα μας. Το δείχνουμε και με την προσφορά μας – συμμετοχή μας, στο χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου. Γνωρίζουμε το πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός, αλλά και πόσο δύσκολη είναι η εποχή για όλους όσους ασχολούνται μ’ αυτόν».

Μια συνάντηση στην οποία έδωσαν το παρών – εκπροσωπήθηκαν 40 σωματεία από όλη την Ελλάδα και ακολούθησε η απονομή των Κυπέλλων και των δώρων των εταιριών – χορηγών Technica-BlizzardHellas, στους αθλητές, τις αθλήτριες και τους συλλόγους, που πρωταγωνίστησαν στους αγώνες Κυπέλλου, το 2014-2015.

  • Βόρεια Αθλήματα

Αγγέλης Απόστολος - ΕΟΣ Μετσόβου (Άνδρες), Τσακίρη Μαρία - ΕΟΣ Δράμας (Γυναίκες), Τσουρέκας Νικόλαος - ΕΟΣ Μετσόβου (Παίδες), Αναστασιάδου Ελισάβετ - ΕΟΣ Νάουσας (Κορασίδες), ΕΟΣ Μετσόβου (Πολυνίκης Κυπελλούχος Σύλλογος).

  • Αλπικά Αγωνίσματα

Συκαράς Κωνσταντίνος ΕΟΣ Μετσόβου (Άνδρες), Ράλλη Σοφία – ΕΟΣ Νάουσας (Γυναίκες),

Παπαπαναγιώτου Θεόδωρος - ΕΟΣ Βόλου (Παίδες Ι), Τσιοβόλου Μαρία-Ελένη - ΕΟΣ Βόλου (Κορασίδες Ι), Δημητριάδης Δημήτριος - ΣΟΧ Καστοριάς (Παίδες ΙΙ), Μπόσμαλη Ευδοκία - ΕΟΣ Νάουσας (Κορασίδες ΙΙ), Μπάκας Αστέρης (Παμπαίδες), Καλτσογιάννη Μαρία-Νικολέτα (Παγκορασίδες), ΕΟΣ Βόλου (Πολυνίκης Κυπελλούχος Σύλλογος).

  • Ο ΕΟΣ Νάουσας, πρώτο σωματείο της γενικής βαθμολογίας της Ομοσπονδίας.

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με την συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr