Ο Δημήτρης Αντωνιάδης βρίσκεται στην 3η θέση της γενικής στην Σερβία

 

«Σήμερα θα δοθεί η τελική μάχη» δήλωσε ο ίδιος

Σπουδαία εμφάνιση από τον Δημήτρη Αντωνιάδη καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο χθεσινό ετάπ, θέση που τον φέρνει και στην 3η θέση της γενικής κατάταξης, μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου σκέλους του SalcanoMTBπου διεξάγεται από στο Νόβι Σταντ της Σερβίας. Μάλιστα ο Έλληνας πρωταθλητής της ορεινής ποδηλασίας έχει τον ίδιο χρόνο με τον δεύτερο της γενικής.

«Σήμερα θα δοθεί η τελική μάχη στο σιρκουί», δήλωσε ο Δημήτρης Αντωνιάδης, ενώ ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Κατσέλης που βρίσκεται μαζί του στην Σερβία είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα εμφάνιση του Δημήτρη. Σήμερα Κυριακή, τελευταία μέρα της διοργάνωσης θα επιτεθούμε προσπαθώντας να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση και γιατί όχι και την πρώτη. Ο Αντωνιάδης δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, όπως ήταν και την περασμένη εβδομάδα, στην Τουρκία όπου πήρε το χρυσό».

Ο Αντωνιάδης συνεχίζει λοιπόν την προσπάθειά του να συγκεντρώσει πολύτιμους βαθμούς για την Ολυμπιακή πρόκριση, σε έναν αγώνα κατηγορίας S1 που ο νικητής παίρνει 120 βαθμούς.

Η κατάταξη μετά από 2 ετάπ: 1. Andreassen Simon (Δανία), 2. Gembauer Alex (Αυστρία) 00:39, 3. Αντωνιάδης Δημήτρης (Ελλάδα) 00:39, 4. IvanovTimofei (Ρωσία) 00:42.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr