Χάντμπολ Γυναικών: Κατάθεση ψυχής και πρώτη νίκη για τον Παναιτωλικό

Η πρώτη νίκη της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Παναιτωλικού ήρθε στο παιχνίδι με τον Αμύντα Αμυνταίου. Οι κοπέλες του Γιώργου Ραμμόπουλου μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά επιβλήθηκαν με 28 - 27 παίρνοντας μαι νίκη σημαντική σε πολλούς τομείς.

Το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά βρήκε τις δύο ομάδες κοντά στο σκορ, όμως οι φιλοξενούμενες διατηρούσαν μικρή διαφορά, την οποία αύξησαν λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στα 4 τέρματα. Ο Παναιτωλικός μείωσε στα δύο γκολ και το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 11 - 13.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός προσπάθησε να πλησιάσει, όμως οι παίκτριες του Αμύντα έβρισκαν λύσεις και κρατούσαν το προβάδισμα. Το 21 - 25 στο 50ο λεπτό έδειξε ότι δύσκολα θα αλλάξει, όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο με την ομάδα του Παναιτωλικού. Η άμυνα έσφιξε περισσότερο, η Σιάσου έδειχνε και ήταν ανίκητη, ο κόσμος μπήκε στη συνάρτηση του παιχνιδιού δίνοντας "φτερά" στις παίκτριες και επιθετικά η Χατζηπαρασίδου βρήκε συμπαραστάτριες.

 Ο Παναιτωλικός πλησίασε, έφτασε και προσπέρασε την αντίπαλό του και όλα πήραν το δρόμο τους για την πρώτη νίκη. Τα κρίσιμα γκολ των Καγγελάρη και Κορομηλά έδωσαν διαφορά δύο τερμάτων στον Παναιτωλικό, οι φιλοξενούμενες πλησίασαν στο ένα γκολ και στις δύο περιπτώσεις με τη Ζντράβεσκα να σκοράρει, όμως στο τέλος οι γηπεδούχες κράτησαν το πολύτιμο "δίποντο".

Για ένα ακόμα παιχνίδι η Μαρία Χατζηπαρασίδου ήταν η πρώτη σκόρερ του Παναιτωλικού με 13 τέρματα, όμως σημαντικά τέρματα πέτυχαν οι Μαρίτα Καγγελάρη, Μαρία Κορομηλά, Άντζελα Καρέλα, Χριστίνα Δήμου, Αφροδίτη Κοκώνη και Εβελίνα Παύλου. Ταυτόχρονα την κρίσιμη στιγμή η Αντιγόνη Σιάσου κατέβασε "ρολλά" και το πρώτο ροζ φύλλο ήρθε.

Για τις φιλοξενούμενες η Τσιομπάνου είχε πολύ καλή απόδοση πετυχαίνοντας 1ο τέρματα, ενώ επιθετικά την ακολούθησαν οι Ζντράβεσκα, Κωτσοπούλου και Ρακοπούλου.

Πεντάλεπτα: 1 - 1, 3 - 4, 5 - 6, 6 - 8, 7 - 11, 11 - 13, 13 - 15, 16 - 20, 19 - 22, 21 - 25, 24 - 25, 28 - 27.

Διαιτητές: Χρόνης - Αβράμης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. (Γιώργος Ραμμόπουλος): Σιάσου, Μάνθου, Κοκώνη 1, Κορομηλά 3, Δήμου 2, Θεοδώρου, Παυλίδου, Καρέλα 3, Παύλου 1, Χατζηπαρασίδου 13, Καγγελάρη 5, Αποστολοπούλου, Παπαδοπούλου, Κολοβού.

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (Νικόλαος Γιώσκος): Κυρλιάνη, Μπαντή, Ζντράβεσκα 6, Ρακοπούλου 4, Κωτσοπούλου 5, Παπαδάκη, Σουμελίδου, Τσιομπάνου 10, Ταϊρίδου, Παρασκευοπούλου, Καλογήρου 2, Νταμπίζα.

Πηγή: www.olatagoal.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr