«Μπηχτή» από Πετρούνια μετά το χρυσό: «Στη χώρα της ασυνέπειας, παραμένουμε συνεπείς»

Μήνυμα προς την Πολιτεία έστειλε ο Λευτέρης Πετρούνιας σε δηλώσεις που έκανε για την κατάκτηση του τρίτου σερί χρυσού μεταλλίου σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα  με την πρώτη θέση που πήρε στο Κλουζ στον τελικό των Κρίκων.  

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης τόνισε ότι οι αθλητές είναι συνεπείς στη χώρα της ασυνέπειας και ότι παλεύουν μόνοι τους.  

Αναλυτικά

Στην αρχική του τοποθέτηση για το χρυσό ανέφερε: «Καταφέραμε να φτάσουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή του βάθρου! Αυτός ήταν ο στόχος μου. Η βαθμολογική διαφορά από τους αντιπάλους μου ήταν αρκετά μεγάλη και θεωρώ ότι είναι θέμα εκτέλεσης. Έχουμε δουλέψει πολύ πάνω στην εκτέλεση. Παρόλα αυτά, ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Ένας τελικός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι πάντοτε πολύ δύσκολος. Έκανα ένα μικρό βήμα στην έξοδο, όμως το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιποι αθλητές και έτσι ισοσκελίστηκε αυτή η ατέλεια».  

Στη συνέχεια μίλησε για ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, που του… έκανε τη ζωή πιο δύσκολη. «Την τελευταία στιγμή έχασα έναν από τους επιδέσμους για τους καρπούς μου και αυτό ήταν κάτι που με αποσυντόνισε αρκετά, αλλά τα καταφέραμε, όλα πήγαν καλά», ανέφερε και μίλησε για την έκτη θέση του Κωνσταντινίδη στον τελικό των κρίκων. «Είχαμε διπλή εκπροσώπηση στην οκτάδα του ίδιου οργάνου, για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μέσα από αυτή την πρωτοφανή επιτυχία, θεωρώ ότι στέλνουμε πολύ θετικά μηνύματα. Σε εποχές που δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, εμείς παλεύουμε μόνοι μας».  

Στο ίδιο μήκος κύματος και ακόμη πιο καυστικός ήταν στη συνέχεια:  «Θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο να μην φτάσει το μήνυμά μας. Όπως είπε και ο προπονητής μου κ. Ράφτης, εμείς αποδεικνύουμε ότι στη χώρα της ασυνέπειας παραμένουμε συνεπείς. Από εκεί και πέρα, όταν υπάρχει αύξηση των Ελλήνων αθλητών που πρωταγωνιστούν και των επιτυχιών, πόσο μάλλον στους κρίκους, αυτό σημαίνει ότι η προσπάθειά μας αξίζει να την στηρίξουν. Μπορούμε να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά και να αναδείξουμε και άλλους πολλούς ακόμη αθλητές που θα διακρίνονται διεθνώς».  

Καταλήγοντας, μίλησε και για τη φιλοξενία που είχε από τους οικοδεσπότες της διοργάνωσης. «Ήταν ένας πολύ όμορφος αγώνας, η Ρουμανία είναι μια χώρα που ζει για τη γυμναστική και έκανε μία υπέροχη διοργάνωση», δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Πηγή: www.sport-fm.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr